Kaynana gelini bile bile üzer

Kıvanç Tatlıtuğ’un Başak Dizer ile olan evliliğine annesi Nurten Hanım pek sevinmiş görünmedi.

Ya Kıvanç’ın dünya evine girmesini kariyeri açısından zamansız ve sakıncalı buldu. Ya da göz bebeği oğlunun, kendisinden üç yaş büyük daha önce evlenip boşanmış bir kadınla hayatını birleştirmesine gönlü razı olmadı. Orası bilinmiyor. Ancak bilinen bir şey var. Nurten Hanım, Kıvanç ile Başak çiftinin Paris’te nikah törenine sağlık durumunu ileri sürerek katılmadı.

O günden sonra da oğluyla gelinin mutluklarını paylaştığı ve evliliklerini desteklediğine dair bir yorum yapmadı. Hikaye orada bitmedi. Nurten Hanım bugüne kadar gelini Başak Hanım’ın sosyal medyada hiçbir paylaşımına itibar etmezken Kıvanç’ın yeni dizisi ‘Cesur ve Güzel’deki partneri Tuba Büyüküstün ile olan öpüşme sahnesini çok beğendiğini dünyaya ilan etti.

‘’Yılın en yakışan çiftisiniz. Maşallah size’’ diye övgüler yağdırdı. Daha sonra olanları tahmin etmek zor değil. Başak Dizer bu duruma bozuldu ve dayanamayıp kayınvalidesini eşine şikayet etti.

Haberin Devamı

Dünyada en çok sevdiği iki kadın arasında çaresiz kalan Kıvanç annesine gidip eşinin gönlünü almasını istedi.

Annesi de ‘Kafamı kırarım canımın içi oğlumu kırmam’ diyerek Başak’tan özür diledi. ‘’Gelinimi üzmüşüm, hata yaptım’’ dedi. Olay sonunda tatlıya bağlandı mı bağlanmadı mı Nurten Hanım ile gelini Başak Hanım arasındaki buzlar eridi mi erimedi mi belli değil. Ama belli olan bir şey var. Sonradan ne derse desin. Ne yaparsa yapsın. Kaynana gelini bile bile üzer!

Türkücülükten bröveli yönetmenliğe

Özcan Deniz şarkıcılıktan yönetmenliğe geçiş yaptıktan sonra tıpkı meslektaşı ve eski kankası Mahsun Kırmızıgül gibi türkücü olarak anılmayı kesinlikle istemiyor. Her ikisi de kendilerine yönetmen denmesini arzu ediyor. Son filmi ‘İkinci Şans’ ile gündemde olan Özcan Bey ‘’Kıro bakış açısından türkücü etiketinden yönetmen brövesi almak zor bir yolculuktu.’’

Bröve genelde askerlere, dalgıçlara, paraşütle atlayanlara verilen nişana denir. Meğer sinemacılığın da brövesi varmış. Demek ki neymiş? Türkücü imajından kurtulmak için bröveli yönetmen olmak gerekiyormuş!

Haberin Devamı

Ünlülerin balmumu müzesindeki eksikler

İngilizlerin dünyaca ünlü Madame Tussauds müzesinin İstanbul şubesi Grand Pera binasında açıldı.

Ünlülerin tıpatıp benzeri balmumu heykellerin yer aldığı müzede yerli ve yabancı 55 ünlü ismin balmumu figürü yer alıyor.

Michael Jackson, Marilyn Monroe, Muhammed Ali, Brad Pitt gibi ünlülerin heykelleri dünyadaki tüm Madame Tussauds müzelerinde zaten var. Asıl önemli olan bizim ünlülerin heykelleri.

Tarkan, Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Ajda Pekkan, Sezen Aksu, dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz, Orhan Pamuk, Fazıl Say da olmalıydı. Eksikler var eksikler!

DİĞER YENİ YAZILAR