Böyle kemer sıkma dostlar başına

Ebru Gündeş, 6 aydır Amerika’da cezaevinde olan eşi Reza Zarrab’dan boşanma kararı aldıktan sonra lüks yaşamında kısıntılara gitmiş. Ünlü şarkıcının harcamalarına dikkat ettiği ve kendine göre bir ekonomik önlem paketini devreye soktuğu iddia ediliyor. Ebru artık konserlerinde beş elbiseyi dönüşümlü giyiyormuş. Marka takı ve ayakkabılardan vazgeçmiş. Davet almasına rağmen alışveriş için pahalı mağazalara gitmiyormuş. Eşine ait özel jeti kullanmıyormuş. Kanlıca’daki ikiz yalısından Kemerburgaz’daki villasına taşınmayı düşünüyormuş. Şu fedakarlıklara bakar mısınız? Gözlerim yaşardı. Özellikle boşanma davası açtığı eşinin özel uçağını kullanmaması bana dokundu. Şimdi tarifeli uçaklarla yolculuk yapmak ve yanında kimse oturmasın, etrafında kimse olmasın diye Business Class’i olduğu gibi kapatmak zorunda kalacak. Ne diyelim? Böyle kemer sıkma dostlar başına!

Kıvanç’ın partneri olmak kolay değil

Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi ‘Cesur ve Güzel’de başrolleri Tuba Büyüküstün ile paylaşıyor. Kimi popüler ve sevilen ikiliyi birbirine çok yakıştırıyor. Kimi de bugüne kadar yere göğe koyamadıkları Tuba’yı Kıvanç’a hiç yakıştıramıyor. Güzelliği dillere destan 34 yaşındaki cazibeli oyuncuya ‘çirkin’ diyenler bile varmış. Belki görmeye alışkın oldukları uzun saçlarını kestirdiği ve bu dizide kısa saçlı olduğu içindir. Belki de ne yaparsa yapsın zaten hayranlarına yaranamaz. Nedeni de yanındaki adamın inanılmaz yakışıklı olmasıdır. Üstelik Kıvanç bu dizide ideal havasını bulmuş. Eşi Başak Dizer’in imaj ve stil çalışması işe yaramış.

Haberin Devamı

33 yaşındaki Adanalı aktör ‘cool’ görüntüsüyle fiziğine iyi uyan bir karakter yakalamış. Aynı durum ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinde Kıvanç’la oynayan Farah Zeynep Abdullah’ın da başına gelmişti. Kıvanç’ın partneri olmak kolay değil!

Ferrari’sini kaybeden şımarık

‘Ferrari’sini Satan Bilge’ adında bir kitap vardır. Bilge bilgili, iyi ahlaklı, olgun, örnek kişi anlamındadır. Bir de Justin Bieber diye Kanadalı bir pop ikonu vardır. Kendisi çok bilgili değildir çünkü eğitimini yarıda kesmiştir. İyi ahlaklı olduğu iddia edilemez. Karışmadığı rezalet kalmamıştır. Henüz 22 yaşında olduğu için olgun sayılmaz. Şöhreti, kazancı haricinde ondan örnek de olmaz. Bieber neon mavisi özel yapım Ferrari’sini kaybetmiş. Nerede bıraktığını hatırlayamamış. Asistanı üç hafta sonra arabayı bir otelin garajında bulmayı başarmış. Demek ki neymiş? Ferrari’sini satan bilge gitmiş. Ferrari’sini kaybeden şımarık gelmiş!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR