Karpuz değil ki bu seçesin

Meryem Uzerli’nin bugüne kadar ilişkiye girdiği erkekler konusunda yanılması çok normal...

Meryem Uzerli Altın Kelebek Ödül Töreni’nde İlker Kaleli’ye "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü verirken hem çok doğal hem çok tatlıydı. Güzel oyuncunun doğru adamı seçemediğini itiraf ederek kendisiyle dalga geçmesi gecenin en renkli ve esprili olayıydı. Meryem şuh kahkahalar atarak eski sevgililerine göndermede bulundu.

Aslında kadınların doğru erkeği seçmesi aslında tamamen şanslarına bağlıdır. Çünkü erkekler karşı cinsi tavlamak için başta gerçek yüzlerini göstermezler. Karaman’ın koyunu sonra çıkar oyunu misali zamanla kendileri belli ederler. Huylarını sularını iş işten geçtikten sonra ortaya dökerler. "Aaa bu muydu benim beğendiğim adam?" diye kadını hayretler içinde bırakırlar.

Kavunu koklayarak seçersin. Çünkü hepsi birbirine benzer. Burnun iyi koku alıyorsa iyisini bulursun. Karpuzlar da birbirine benzer. Onları seçerken de tokatlarsın. Nedenini bilmiyorum. "Ben tarlanın kralıydım beni al pişman olmazsın" diye içinden bir ses de gelmiyor. Erkekler kavun, karpuz gibi dış görüntü olarak birbirlerine benzemez. Hepsinin tipi farklıdır. Ama onları kokularından anlayamazsın. Göbeğinden tokatlayarak da anlamazsın. Meryem Uzerli’nin bugüne kadar ilişkiye girdiği erkekler konusunda yanılması çok normal.

Haberin Devamı

Kader, kısmet meselesi. Sonuçta erkek milleti bu. Karpuz değil ki seçesin!

Bir Fas krizimiz eksikti

Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan dünya liderleri arasında rakipsiz ve tartışmasız en aktif, en üretken ve en çalışkan olanı.

Hiçbiri onun inanılmaz temposuna ve baş döndürücü hızına yetişemiyor. Hemen hemen her gün bir konuşma yapıyor, açılışlara, toplantılara, etkinliklere katılıyor ve dünyayı dolaşıyor. Yoğun programı sırasında geçenlerde Ankara Esenboğa Havalimanı’nda oyuncu Murat Yıldırım ve Faslı sevgilisi Imane El Bani ile karşılaşmış.

Cep telefonundan görüntülü konuşma ile Imane’yi Londra’da yaşayan babasından istemiş. Allah’tan adam Murat’ın damadı olmasını kabul etmiş ve kızını vermiş. Yoksa duman olmuştuk. Bir Fas krizimiz eksikti!

Haberin Devamı

Sakın peşinden gitme

Serdar Ortaç’ın İrlandalı manken eşi Chloe Loughnan ani bir kararla Amerika’ya gitmiş. "Miami’de mankenlik yapacağım. Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum" demiş. Evliliklerinin yürümesi için Serdar’ın da Amerika’ya yerleşmesini şart koşmuş. Ünlü popçu 46, eşi 24 yaşında. Yaşı itibariyle de aklı havada. Chloe sarışın, uzun boylu, düzgün vücutlu bir manken. ABD’de onun gibi ve ondan genç çok manken var. Yani burada iş bulamıyorsa orada hiç bulamaz. Serdar deseniz Türkiye’de popüler. Türkiye’de para kazanıyor, orada kaybolur gider. Aman Serdar sakın peşinden gitme...

DİĞER YENİ YAZILAR