Saman altından aşk yürütmek

Saman altından aşk yürütmek

Cem Yılmaz ile Ebru Şallı’nın ilişkisi yeni bir iddiaya göre bitmemiş. Ünlü komedyen ile pilatesçi güzel aşklarını gözden uzak yaşamaya devam ediyormuş. Medyatik ikili ilk kez Ağustos ayında Çeşme’de samimi bir şekilde görüntülenmişti. Haber çıkar çıkmaz magazin sayfalarının manşetlerine ‘yılın sürpriz aşkı’ diye taşınmıştı.Ebru ile olan ilişkisini kabul etmeyen Cem daha sonra sık sık eski eşiyle birlikte boy göstermeye başlamıştı.

Meğer nedeni varmış. Ebru’nun bir süre önce yollarını ayırdığı uzatmalı sevgilisi Sinan Akçıl’ın ulu orta mektuplar yazarak kendi reklamını yapma çabası Cem’i rahatsız etmiş. İlişkileri hakkında daha fazla konuşmasını istemediği için Ebru ile yan yana fotoğraf vermek istememiş. Ebru’ya da sözüm ona ‘çaktırmadan devam edelim’ demiş.

Şimdi kimseye görünmemek için evlerinde buluşuyorlarmış. İki ünlü ve bekar ismin aşklarını gizli yaşamak için birlikte olması bana pek mantıklı gelmiyor. Çünkü bizde medyatik ilişkileriyle gündeme gelenler popülariteleri açısından prim kazanıyor. İki ihtimal var. Ya magazin dünyasında şu aralar işler kesat gidiyor. Masa başında hayali sansasyonel haberler üretiliyor. Ya da Cem ile Ebru saman altından su yerine aşk yürütüyor!

Haberin Devamı

Saman altından aşk yürütmek

Ergençler: 2 Tatlıtuğ ile Büyüküstün: 0

Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel’in başrollerini paylaştığı ‘Vatanım Sensin’i izleyici çok sevdi. İkinci bölümü geçen hafta yayınlanan dönem dizisi Perşembe gününün reyting zirvesine yerleşti. Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün’ün senaryo değişikliği nedeniyle geciken yeni dizileri ‘Cesur ve Güzel’ ise bu akşam başlıyor. ‘Vatanım Sensin’ dizisinde heyecan, entrika ve özellikle Halit Ergenç’in güçlü performansı ön plana çıkıyor.

Adam dizilerde oynamak için yaratılmış. Ne yapsa tutuyor. Kıvanç ve Tuba da tutan dizilerde rol aldı. Ayrıca ikisi de son derece popüler yıldızlar. Ancak Kıvanç’ın son oynadığı ‘Kurt Seyit ve Şura’ tüm çabalarına rağmen bekleneni vermedi. Tuba’nın son rol aldığı ‘Kara Para Aşk’ dizisi düşen reytingler nedeniyle 54’üncü bölümün sonunda bitti.

Haberin Devamı

‘Cesur ve Güzel’de dünya yakışıklısı Kıvanç ile dünya güzeli Tuba’nın arasındaki elektrik ön plana çıkacak.

Ancak uyumları mükemmel bile olsa dizileri Perşembe gecesinin reyting mücadelesine geriden başlayacak. Bu akşam ekranda saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmada son durum:

Ergençler: 2

Tatlıtuğ ve Büyüküstün: 0

Vah vah vah Vay vay vay

Çağatay Ulusoy salaş giysilerle Nişantaşı’nda bir kaldırımda oturmuş. Yanına da kıyafetine uygun renkte bir kedi almış. Yakışıklı oyuncu sokakta yaşayan evsizleri çağrıştıran bu pozunu sosyal medyada paylaşmış. Yüz binlerce beğeni almış. İnanılır gibi değil. Başkası olsa vah vah vah

Çağatay olunca vay vay vay!

Saman altından aşk yürütmek

DİĞER YENİ YAZILAR