İbo mu, İdo mu yoksa Budo mu?

Cemiyet hayatının tanınmış ailelerinden Çapaların kızı Ceylan Çapa, geçtiğimiz yaz tatile gittiği Bodrum’daki bir mekanda son sevgilisiyle herkesin içinde kavga etmişti. Sevgilisine tokat attığı karşılığında yumruk yediği söylenmişti. Bu tatsız olaydan sonra onunla olan birlikteliğini bitirmiş ve ailesinin başından beri onaylamadığı ilişkisi için “Herkes dengi dengine” demişti.

Sosyetik güzel son olarak şimdi de İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo ile aşk yaşadığına dair çıkan dedikodulara içerlemiş.

“Hayatımda hiç görmedim. İsmini bile bilmiyorum. İbo mu İdo mu?” diyerek tepkisini göstermiş. Yani Celal ve Şebnem Çapa’nın Ceylan, İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna’nın oğlu İdo’yu kendine yakıştıramamış.

Ceylan henüz genç ve naif sayılır. Hayatta öğreneceği daha çok şey var. Aslında İbo mu İdo mu seçeneklerinin bile aklına gelmesi iyi bir başlangıç olmuş. Yarı yarıya joker hakkını kullanarak doğruyu bulabilir. Daha kötüsü olabilirdi.

“İbo mu, İdo mu yoksa Budo mu?’’ dese ne olacaktı? İşte asıl o zaman çık işin içinden çıkabilirsen!

Haberin Devamı

Kraliçe Hande prensini bulmuş

Pop müziğin ‘Kraliçe’si Hande Yener geçen ay tanıştığı kendisinden 12 yaş küçük olan oyuncu sevgilisi Cem Şenol ile nişanlanmış. Hande’nin evindeki nişan Türk örf ve adetlerine uygun gerçekleşmiş. Önce Şenol ailesi Yener ailesinin kapısını çalıp kız istemiş. Şenol’un annesi Hande’nin annesine “Allah’ın emri peygamberin kavliyle kızınız Hande’yi oğlumuza istiyoruz” demiş. O da “Verdik gitti, hayırlı olsun” diye onayını vermiş.

Hande o sırada misafirlere ikram etmek için kahve pişiriyormuş. Damat için özel olarak yaptığı kahve de acı sosluymuş. Cem’in kahveden aldığı ilk yudum sonrası yüzünü buruşturması kahkahalara neden olmuş.

Yüzükler takıldıktan sonra çiçeği burnunda nişanlı çift büyüklerinin elini öpmüş. Hande’nin annesi damada ‘’Kızım sana emanet’’ demiş. Damat ‘’Merak etmeyin ona gözüm gibi bakacağım’’ diye cevap vermiş.

Hande’nin ilk evliliğinden olan 25 yaşındaki oğlu DJ Çağın’ın bu göz yaşartıcı derecede duygusal törende bulunup bulunmadığı konusunda bir bilgi yok. Ama görünen köy kılavuz istemez. 43 yaşındaki Kraliçe Hande 31 yaşındaki Prens’ini bulmuş!

Haberin Devamı

Ha gayret Özge

Manken Özge Ulusoy uzun süredir Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı ile seviyeli ve güzel bir birliktelik yaşıyor.

Evliliğe dair soruları ‘’İlişkimizde her şey çok güzel gidiyor. Tek korkum mutluluğumuza nazar değmesi’’ diye cevaplıyor. Hacı ile aralarında daha gelin-damat durumu olmadığını söylüyor. Çok da akıllı davranıyor.

Sabreden derviş muradına ermiş. Eninde sonunda Özge ya sevgilisinin ailesinin onayını alacak ya da Hacı kendi kararlarını verebilecek ve ailesine kabul ettirebilecek duruma gelecek. Ha gayret Özge!

DİĞER YENİ YAZILAR