Onun arabası var güzel mi güzel ama maalesef ikinci el

Mustafa Ceceli son zamanlarda yaptıklarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Kendini iyi hissetmek için saç ektirdiğini itiraf eden ‘Hacı’ lakaplı sanatçı elinden düşürmediği zikirmatikle de dikkat çekiyor. ‘Hacı’ Ceceli nevi şahsına mahsus ünlülerimizden. Yıldız Tilbe gibi kendine özgü farklı bir anlatım yeteneğine sahip.

‘’Zikir hatırlama, hatırlatma anlamına geliyor. Günlük belli başlı isimler var. Yaptığımız duaları beynimizde tekrar ederek bu anlamda bu özelliklerin bizde gelişmesini sağlıyor’’ gibi çözümü havuz probleminden zor cümleleri bir çırpıda kurabiliyor. 36 yaşındaki şarkıcının son olarak süper lüks beyaz spor arabasıyla görüntülenmesi çok konuşulmuştu. Ferrari marka otomobil piyasanın en pahalılarından biri olarak biliniyor. ‘Hacı’ Ceceli kendisini bu konuda bir açıklama yapmak zorunda hissetmiş. ‘’O araç 2. el. Sıfır alınmış sanmayın’’ demiş. Mustafa Sandal’ın sevilen bir şarkısıyla durumu özetlemek mümkün. “Onun arabası var güzel mi güzel. Bastı mı gaza gider mi gider. Ama maalesef ikinci el. Onun için hiç mi hiç şansı yok”

Haberin Devamı

Ciddiyetin neresinden dönülse kardır

Alkoçların kızı Aslışah, Sabancı ailesinin veliahtlarından Hakan Sabancı ile birlikteydi. Derken birdenbire ayrıldılar. Hülya Koçyiğit’in torunu olan 23 yaşındaki Neslişah ortada kesinlikle bir aldatmanın olmadığını söylemiş. “Ben güzel bir kızım, Hakan yakışıklı adam. Yaşlarımız daha çok küçük. Baktık iş ciddiye gidiyor ve evlilik yoluna giriyoruz, konuşup ayrılma kararı aldık’’ demiş. Öte yandan Hakan’ın abisi Hacı ile manken Özge Ulusoy’un uzatmalı ilişkisi devam ediyor. Onlar yaşça daha olgun olmalarına rağmen gündemlerinde evlilik beklentisi olmadığı için hayatın tadını çıkartabiliyorlar. ‘’Nikah ne zaman?’’ sorularını da Özge ikisi de istemiyormuş gibi akıllıca savuşturuyor. Çok da iyi yapıyor. Çünkü evlilik yoluna girdikleri anda Neslişah’la Hakan’ın başına gelenler onların da başına gelebilir. Bunu görmek için falcı filan olmaya gerek yok. Onun için ciddiyetin neresinden dönülse kardır!

Aynı sevgiliyle Bieber olunsa

Haberin Devamı

Canım Türkiyem’in Justin Bieber’ı Sinan Akçıl, dünyaca ünlü Kanadalı pop ikonunun eski bir sevgilisiyle aşk yaşamaya başlamış. Genelde insanlar kendilerinden yaşça büyük olanları örnek alır. Sinan hayran kitlesini kaybetmemek için kendisinden 11 yaş küçük birine özeniyor. Sırf bu yüzden Justin Bieber’ın 2 ay önce ayrıldığı Amerikalı model Alexandra Rodriguez’e son klibinde rol verdiği iddia ediliyor.

İş arkadaşlığı aşka dönüştü deniliyor. Bebek yüzlü popçu boşuna çabalıyor. Justin Bieber iki günde bir sevgili değiştiriyor. Üstelik birkaç tanesini aynı anda idare ediyor. Aynı sevgiliyle Bieber olunsa bu dünyada Bieber’lardan geçilmezdi!

DİĞER YENİ YAZILAR