Dolgun göğüslü İrina ile ince belli bardak

Dolgun göğüslü Irina ile ince belli çay bardağı arasındaki dikkat çekme yarışını göğüs farkıyla Rus model kazanmış!

Dolgun göğüslü İrina ile ince belli bardak

Dünyaca ünlü Rus model, Real Madridli Ronaldo’nun eski sevgilisi Irina Shayk Hollywood yıldızların fotoğrafçısı Mert Alaş ile bir reklam filmi için Antalya’da bir araya gelmiş. Irina reklam yüzü olduğu 7 yıldızlı bir otelin tanıtımını için Mert’e pozlar vermiş. Kahvaltıda ince belli bardakla çay içmiş. Ünlü fotoğrafçı bu anı kaçırmamış. Ünlü modelin çayını yudumlarken seksi görüntüsünü kamerasıyla yakalamış. Fotoğrafın altına da “İnce belli bardakla poz” diye yazmış. Çay içerken seksi olunur mu demeyin. Çayı içen Irina Shayk gibiyse bal gibi olunur. Ancak Irina ince belli çay bardağını gölgede bırakmış. ABD’li aktör Bradley Cooper ile aşk yaşamakta olan Rus modelin üstündeki bikiniden taşan dolgun göğüsleri öylesine dikkat çekiyor ki çay bardağını görene aşk olsun. Ben fotoğrafı ilk gördüğümde “Ne bardağı“ deyip durdum. Dikkat çekme yarışını göğüs farkıyla Rus model kazanmış!

Haberin Devamı

Ünlüler ve muhabirler

Yılmaz Erdoğan’ın Londra’da yaşamaya başlayan oyuncu eşi Belçim Bilgin’e “Neden eşinizle sürekli ayrılık haberleri çıkıyor?” diye sormuşlar. “Şu hayatta konuşacak çok daha güzel şeyler var” diye cevap vermiş.

Zuhal Olcay’a sevgilisi Mazlum Çimen ile öpüşürken çekilmiş fotoğrafını hatırlatmışlar. “Böyle şeylere cevap vermek istemiyorum. Geç kaldım” deyip uzaklaşmış. En iyisi bundan sonra ünlüler kendilerine sorulmasını istedikleri soruları yazıp muhabirlere dağıtsınlar. Boş yere kalpler kırılmasın. Ünlülerimizin keyfi kaçmasın. Muhabir arkadaşlar da terslenme stresine girmesin. Oh ne rahat sorusuz sorunsuz hayat.

Çılgın Trump sürpriz yapabilir

ABD Başkanlık seçimine çok az bir süre kaldı. Demokrat Parti adayı Hillary Clinton başından bir türlü def edemediği e-mail skandalına rağmen anketlerde Cumhuriyetçi Parti’nin çılgın adayı Donald Trump’dan önde gidiyor. Amerika’da siyasetle ilgili anketlerde yanılma payı azdır. Bizdeki gibi seçimi kazanacak denilen parti baraj altında filan kalmaz. Sonuçta kazanacak dedikleri genelde kazanır. Ama tarihi bulgular farklı bir manzara veriyor.

Haberin Devamı

Profesör Helmut Norpoth bugüne kadar başkanlık seçimleriyle ilgili yaptığı tahminlerde hiç yanılmamış. New York’lu akademisyen 1912 yılından günümüze başkanlık seçimi sonuçlarını inceleyip kazananı öngören bir model yaratmış. Bu sisteme göre 8 Kasım Salı günkü seçimi Trump kazanacakmış. Anlayacağınız Trump sürpriz yapabilir. Bildiğimiz dünya tamamen değişebilir. Allah gezegenimizin yardımcısı olsun!

Turkish beauty Hadise

Yabancı bir internet sitesi dünyanın en güzel insanlarının yaşadığı ülkeleri sıralamış. Canım Türkiyem listede 14 numaradaymış. Türk insanının güzellik söz konusu olduğunda kendini küçümsediğini iddia etmişler.

Meğer ne kadar mütevazıymışız.

Belçika doğumlu 31 yaşındaki şarkıcı Hadise dolgun hatları ve gür saçlarıyla Türk kadının güzelliğine örnek olarak gösterilmiş. Geniş kalçalarından ve kısa boyundan söz edilmemiş. Hadise onlara göre Turkish Beauty olabilir.

Haberin Devamı

Ama bizim tüm kadınlarımız birbirinden güzeldir.

En güzel yanları Türk erkeklerine tahammül etmeleridir!

DİĞER YENİ YAZILAR