Gazete Vatan Logo
Magazin Cem Belevi'den müjde üstüne müjde!

Cem Belevi'den müjde üstüne müjde!

Cem Belevi, dizi setini özlediğini belirterek, yeniden ekranlara döneceğini, yeni şarkısı ve klibinin de yolda olduğunu söyledi.

Cem Belevi'den müjde üstüne müjde!

Bodrum Rixos Premium Otel'de sahneye çıkan Cem Belevi, tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sevilen şarkılarını seslendiren Belevi, sahnede yerinde duramadı. Canlı performans da yapan Belevi, hayranlarından tam not altı.

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan yakışıklı şarkıcı, çok yoğun olduklarını ifade ederek, “Bayağı yoğun geçiyor yaz sezonu. Bodrum’daki konserimizi bitirir bitirmez, önce İstanbul’a oradan da Tokat’a geçeceğiz. Ardından Antalya ve Çeşme konserleri daha sonra tekrar Bodrum Rixos Premium Bodrum'da sahne alacağız. Kendime çok fazla zaman ayıramıyorum. Bazı konserlerimize 1 gün önceden gidip dinlenme fırsatı bulmaya çalışıyorum” dedi.

Şarkı müjdesi de veren Belevi, “Yakın zamanda sözü, müziği bana ait olan yeni bir şarkım çıkacak. Temmuz ayının bitiminde klibini de çekmiş oluruz. 'Aç kollarını' şarkısının rüzgarı devam ederken yeni bir şarkı tekrar gelecek” ifadelerini kullandı.

Dizi projelerini incelediğini anlatan ünlü isim, “Dizi projeleri gelmeye başladı onları inceliyoruz. Okuduğum senaryolar var. Bazı senaryolar beni çok heyecanlandırıyor. Bu yıl yeniden bir dizide oynamak istiyorum, özledik açıkçası setleri. Bir senedir dizi ve set ortamından uzak kaldım. Ben ters köşe rolleri seviyorum. Kötü karakter olabilir” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı