Gazete Vatan Logo

Çekmeköy’e 110 milyon liralık yeni proje

Ege Yapı, 100 milyon lira yatırımla yeni projesini satışa sundu. Ege Yapı’nın patronu Kabadayı, “Projenin tamamını iç pazara satarız” dedi

Çekmeköy’e 110 milyon liralık yeni proje

Ege Yapı, 2 yıl önce açıkladığı 2.5 milyar liralık yatırım zincirinin dördüncü halkası olan ÇamlıYaka Konakları’nı satışa çıkardı. 110 milyon lira yatırımla hayata geçecek proje Çekmeköy’de 19 bin metrekarelik alan üzerinde yer alıyor.

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye ekonomisi ve gayrimenkul sektörünün güçlü bir şekilde ilerlemeye devam ettiğini belirterek, “Türkiye’nin geleceğine güvenen firmalar olarak ülkemize yatırımlarımıza aynı kararlılık ve azimle devam ediyoruz” dedi.

İç pazar hedefi

Kabadayı, ÇamlıYaka Konakları’nı şu an sadece iç pazara açtıklarını dile getirerek, “Tamamen iç pazardaki taleple projemizin satışını tamamlayacağımızı öngörüyoruz” diye konuştu.

Kabadayı, yeni projelerinin sadece 4’er katlı bloklarda 46 konut ve cadde mağazalarından oluştuğu bilgisini vererek, şunları söyledi: “169 ila 321 metrekare arasındaki 3+1, 4+1 veya 5+1 tipi dairelerin her birinde müstakil bahçe kullanımı ya da geniş terasları bulunacak.”

2.1 MİLYON LİRADAN BAŞLIYOR

İnanç Kabadayı, fiyatlar hakkında şu bilgileri verdi: “Lansmana özel metrekare fiyatlarını 14 bin TL olarak belirledik. En düşük daire fiyatı peşin alımda 2.1 milyon liradan başlıyor ve 4 milyon liraya kadar çıkıyor. Aidat metrekaresi 6-7 lira öngörüldü.” Projede 24 aya kadar sıfır faiz, 120 ayda kredi imkânı var.

Haberin Devamı