Gazete Vatan Logo

Ceceli'den bin metre yüksekte klip!

Mustafa Ceceli’nin doğum gününde çıkan ‘Simsiyah’ adlı albümüyle aynı adı taşıyan ‘Simsiyah’ şarkısının klip çekimleri Rize Çamlıhemşin ve Çayeli’nde gerçekleştirildi.

Ceceli'den bin metre yüksekte klip!

Sözleri Sinan Akçıl imzalı ‘Simsiyah’ şarkısının, yönetmenliğini Emrah Özbilen’in üstlendiği klip çekimleri Kaçkar Dağları’nın karşısında bulunan Zilkale’de 1000 metre rakımda ve 150 yıllık tarihi bir evde yapıldı.

İçinde Karadeniz ezgileri bulunan şarkı için yemyeşil bir atmosfer seçen Ceceli, klipte bir balıkçı olarak hayranlarının karşısına çıkacak. İki gün boyunca Çamlıhemşin ve Çayeli’de çekim yapan Ceceli, “İlk defa dört mevsimi bir arada bir klipte kullanıyoruz. Dünyanın bir çok yerinde klipler çektim. İsviçre’de, Paris’te, Atina’da. Şarkımız Karadeniz ezgileriyle bezenmiş bir şarkı. Klip tamamıyla Karadeniz’in dokusuna uygun. Burada yaşayan bir adam, sevdiği kadın yanında olmadığı için her şeyi simsiyah. Şarkımız ezgi olarak Karadeniz, aranjmanında kemençe kullanıldı. Şarkı beni 'Karadeniz’e getir' diyordu. Biz de burayı seçtik” ifadelerini kullandı.

“KİCK BOKS’TAN SONRA BALTAYA BAŞLADIM”

Klipte bol bol odun kıran, kendi yemeğini kendi pişiren ünlü şarkıcı, değişik bir tecrübe yaşadığını belirterek, “Kick bokstan sonra baltaya başladım. Kısa film tadında klipler yapıyoruz. 1000 metre yüksekliğe çıktık çünkü 'zirveden başlayalım' dedik. Telefon bile çekmiyor, burası yaşayan bir mekan. Biz sosyal hayatın belki fazla içindeyiz ama burada bunlara ihtiyaç duymadık. Müziğin olabildiği her yerde atan bir kalbim var” dedi.

Haberin Devamı

Ceceli, ‘Çayeli’nde gerçekleşen çekimler için ise “Balığa çıkacağız, normalde Boğaz’da tutuyorduk. Bugün daha profesyonel yapacağız” yorumunda bulundu.