Gazete Vatan Logo

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı bu akşam hangi kanalda, saat kaçta oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu kapsamında Çaykur Rizespor, Galatasaray’ı konuk edecek. Rizespor kendi sahasında galip ayrılmayı isterken, Galatasaray ise mağlup olmadan eve dönmek istiyor. Peki Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta oynanacak? Rizespor-Galatasaray maçının hakemi kim?

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı bu akşam hangi kanalda, saat kaçta oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası maçında heyecan dorukta. Galatasaray, Rizespor deplasmanına konuk oluyor. Galatasaray ilk resmi müsabakasında kazanmak, Rizespor ise yükselen grafiğini devam ettirmek istiyor. Peki Çaykur Rizespor Galatasaray maçı bugün saat kaçta başlayacak? Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı hangi kanalda oynanacak?

ÜSTÜNLÜK GALATASARAY’DA!

İki takım arasında oynanan son 40 maçın 26’sını Galatasaray kazanırken 6 mücadelenin de kazananı Çaykur Rizespor oldu. 8 maç ise berabere bitti.

Galatasaray’da Nzonzi, Jimmy Durmaz, Saracchi ve Sekidika maç kadrosunda yok! Onyekuru, Luyindama ve Andone ise sakatlıkları nedeniyle bu akşam kadroda yer alamayacak. Ev sahibinde ise Umar Aminu’nun ve Scepovic’in durumların maç saatinde netleşecek.

ÇAYKUR RİZESPOR GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Rizespor Galatasaray maçı Saat 20:30’da başlayacak, maç ATV ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

GALATASARAY HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Galatasaray, Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor İle oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçının hazırlıklarını tamamladı.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde kampta bulunan sarı-kırmızılı takım, Karadeniz temsilcisiyle oynayacağı maçın hazırlıklarını bitirdi.

Salonda başlayan çalışma, daha sonra sahaya taşındı ve gruplar halinde 5'e 2 dar alanda pas çalışması yapıldı. Ana bölümde ise taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketleriyle sona erdi.

Galatasaray, dün akşam üzeri özel uçakla Antalya'dan Trabzon'a oradan da kara yolu ile Rize'ye; kampa geçti.

‘’KUPAYI BİRLİKTE GÖTÜRMEK İSTİYORUZ’’

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında yarın sahasında Galatasaray ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, hedeflerinin üst tura yükselmek olduğunu söyledi.

Bakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligi ve kupayı birlikte götürmek istediklerini belirtti.

Kupada son 16 turunda Galatasaray ile çok zorlu iki maça çıkacaklarını ifade eden Bakır, "Kupada zor bir kura çektiğimizin farkındayız. Çok iyi ve geniş bir kadroya sahipler. Oyuncu takviyeleri ile daha da güçlendiler. Galatasaray çok güçlü bir rakip ama biz zoru başararak kupada ilerlemek istiyoruz. İlk maç kendi sahamızda, avantajlı bir skor elde edersek turun geleceğini düşünüyoruz." dedi.

Haberin Devamı

Bakır, kadroya iki önemli oyuncu kattıklarına işaret ederek, Skoda ve Harmash'ın, teknik direktör İsmail Kartal'ın görev vermesi halinde forma giyebileceklerini kaydetti.