Gazete Vatan Logo

Çaykur personel alımı 2020: Çaykur İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 830 personel alımı yapacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü personel alımı yapacağını duyurdu. Çaykur en az ilköğretim mezunu 830 personel alımı yapacağını duyurdu. Çaykur tarafından yayımlanan personel alım ilanı başvurusunda adayların, hangi illerde istihdam edileceği de bildirildi. Çaykur personel alım ilanı hakkında merak edilenler…

Çaykur personel alımı 2020: Çaykur İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu 830 personel alımı yapacak!

Çaykur 2020 yılı içinde açılacak Fındıklı Fabrikası için personel alımı yapacağını duyurdu. ÇAYKUR İŞKUR üzerinden kura ile 830 personel alımı yapacak. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanacak ilanda hangi ilde kaç personel alımı yapılacağı da bildirildi.

ÇAYKUR tarafından yapılan personel alımı açıklamasında "2020 yılı için yeni açılacak Fındıklı Fabrikası ve diğer eksik olan bazı işletmeler için mevsimlik tahmil, tahliye işçisi alımı uygulanacak olup, müracaatlar mevzuat gereği İş-Kur aracılığı ile alınacaktır. Bilahare noter tarafından kura çekimi ile alımlar uygulanacaktır." İfadelerine yer verildi.

ÇAYKUR 830 KURA İLE PERSONEL ALACAK

Çaykur tarafından yapılan açıklamada 830 mevsimlik işçi alımının illere göre sayı dağılımı şu şekildedir:

Rize'de 617,

Trabzon'da bölgesi 132,

Artvin'de 80

Giresun'da 1 kişi

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden kura ile personel alımı yapılacağının bildirilmesinden sonra, meraklı bekleyiş başladı.