Gazete Vatan Logo

Casio'dan F1 ekibine özel koleksiyon

CASIO, 2009 yılından bu yana resmi sponsor olarak destek verdiği Red Bull Racing Formula One ™ ekibi için yeni limitli koleksiyon üretti.

Red Bull takımı ile işbirliği içinde geliştirilen EDIFICE EFR 534RB ve EFR - 537RB modelleri, Red Bull takımı pilotlarının hız ve zeka konseptine uygun olarak tasarlandı.

EFR-534 modelinin kadranında, normal bir LED aydınlatmadan daha net ve açık bir parlaklık sağlayan Süper Aydınlatma kullanılmış.


EFR-537 modelinde ise, siyah LED ışıktan görünmeyen bir ışık yaratan Neon Aydınlatma teknolojisi kullanılmış. Bu teknoloji, kadranı kaplayan tüm unsurların ışıldamasını sağlıyor.

Limitli olarak sınırlı sayıda üretilen bu koleksiyonun kadranlarında,Infiniti Red BullRacing takım renkleri olan mavi , sarı , kırmızı ve mor renkleri kullanılmış.

Saatin kadranı üzerinde ve ambalajında Red Bull takım logolarının kullanılmış olması, limitli sayıda üretilen bu modeleri saat severlerin koleksiyonlarına eklemesi için bir sebep daha sunuyor.

Dünya Şampiyonu olan Sebastian Vettel ise,saatin üzerinde kullanılan takım logo renklerinin kullanımını çok başarılı bularak, “yeni koleksiyon harika görünüyor, özellikle takımın garajında da bu yıl asil mavi renk kullanıldı, buun saatlere de yansıması çok hoş”dedi.

Infiniti Red Bull Racing takımı Başkanı Christian Horner ise bu yeni limitli koleksiyon için söyle dedi: “Zaman Formula 1 için hayati önem taşır. Yarışlarda herşey bir program üzerine çalışır ve zamanla yarışırız. Infiniti Red Bull Racing takımı için özel olarak üretilen bu modeler, takımın ve yarışın tüm ruhunu yansıtıyor. Bu saatler tüm takımın vazgeçilmez tercihi olacak.”

Haberin Devamı