Gazete Vatan Logo
Magazin Çarpıcı itiraf: Serhat Akın ile İlhan Mansız...

Çarpıcı itiraf: Serhat Akın ile İlhan Mansız...

'Survivor Panorama' yorumcusu Hakan Hatipoğlu, ünlüler takımındaki Serhat Akın-İlhan Mansız tartışmasını değerlendirdi. Hatipoğlu, 'Bence İlhan, Serhat'ın plakasını aldı' dedi. İşte Hakan Hatipoğlu'nun Serhat Akın-İlhan Mansız tartışmasına ilişkin yorumları...

Çarpıcı itiraf: Serhat Akın ile İlhan Mansız...

Hakan Hatipoğlu, TV8'de ekranlara gelen 'Survivor Panorama' programında çarpıcı yorumlarda bulundu.

Survivor'ın eski yarışmacısı, "İlhan da Serhat da bu tartışmayı asla unutmayacak. Olgun insanlar, mazileri var. Böyle bakarsak barışmaları çok normal. Ancak biri birine 'sinsi' diyor, öbürü üzerine yürüyor. Bu kadar olmaması lazımdı. Şu an sineye çekildi. Bence İlhan, Serhat'ın plakasını aldı. İlhan çok kinci biri değil, ama aklında duracaktır" şeklinde konuştu.

[[SurveyID204]]

"EN ŞANSLI FURKAN"

Dokunulmazlık oyununun kaybedilmesi halinde yaşanabileceklere vurgu yapan Hatipoğlu, "Bu dörtlüde Furkan ve Sema daha hatasız ilerliyorlar. Bu dörtlünün birbirini yazma konusunda ise en şanslı Furkan. Ben o kırılmayı merakla bekliyorum. Dokunulmazlık kaybedildiği zaman o dörtlü nasıl davranacak? Adem ve Sabriye'ye karşı olan tavır yeniden antipatiye mi dönüşecek?" ifadelerini kullandı.