Gazete Vatan Logo
Magazin Çarpıcı etkinlik!

Çarpıcı etkinlik!

Çarpıcı etkinlik!

Pınar Söylemez’in her kadının farklı olduğu ve içinde birden fazla ruh barındırdığı gerçeğinden yola çıkarak, onun bu varoluşunu sergileyen, sadece ona özel tasarımları yaratma arzusu ile hayat verdiği ps One mücevherleri moda dünyasında fark yaratmaya devam ediyor. Önde gelen moda ve stil organizasyonlarında da yer alarak tasarımlarıyla büyük ilgi gören ps One yine oldukça çarpıcı bir etkinlikle gündeme geldi; Sagaza Madrid “Profundo del Mar” – Denizin Derinliklerinde defilesi… 2016 ilkbahar – yaz sezonu için ilhamını denizin derinliklerinden alan Sagaza Madrid, uzun zamandır heyecanla beklenen yeni tasarımlarını sergilediği defilesi için mücevher tercihini ps One’dan yana kullandı. Denizin derinliklerinin, gizemli dünyasının, göz alıcı renklere sahip büyüsünün, benzersiz dokular, ilham veren tonlar ve fark yaratan hatlarla 32 parçaya dönüştüğü Sagaza Madrid “Profundo del Mar” – Denizin Derinliklerinde koleksiyonun sergilendiği defile boyunca podyumda yer alan her tasarıma ps One’ın biricik mücevherlerinden parçalar eşlik etti.

Haberin Devamı



Defilenin baş modeli, dünyanın en ünlü isimlerinden, Victoria’s Secret mankeni Michaela Kocianova, Sagaza Madrid tasarımları ve ps One mücevherleri ile podyumda göz kamaştırdı.

Van Gogh’un dünyaca ünlü eseri “Yıldızlı Gece”den ve yıldızların çekim gücünden, ışıltılarından, insanın ruhundaki etkilerinden ilham alarak hayat bulan ps One “Starry Night” koleksiyonu başta olmak üzere, doğanın güzelliklerini sergileyen “Wonders of Nature” koleksiyonunda öne çıkan yıldızlı bileklik gibi Pınar Söylemez’in incelikle tasarladığı birçok mücevher defilede yer aldı.

Her biri ayrı bir hikayeye sahip olan ve bütünlük, birliktelik, denge, uyum ve “BİZ” olmanın güzelliği felsefeleriyle sadece mücevher olmaktan çıkan, aynı zamanda birbirinden önemli mesajlar da veren ps One koleksiyonları, kendi alanına getirdiği özgün bakış açısıyla mücevher dünyasının biricik tasarımları olarak ilgi görmeye devam ediyor.