Gazete Vatan Logo

Canyon Ranch ABD dışındaki ilk merkezi Türkiye’de açtı

Canyon Ranch ABD dışındaki ilk merkezi Türkiye’de açtı

Dünyanın önde gelen sağlıklı yaşam kuruluşlarından Canyon Ranch, Amerika dışındaki ilk merkezini Türkiye’de açtı. Milas bölgesindeki Canyon Ranch Wellness Resort at Kaplankaya, 1 Temmuz’dan itibaren misafirlerini ağırlamaya başladı. Canyon Ranch’e geçen sene CEO olarak atanan Susan Docherty Türkiye’de açılan merkezlerinin kendileri için çok büyük önem taşıdığını ifade etti.

Capital Partners Kurucu Ortağı Burak Öymen, “Canyon Ranch Kaplankaya Türk turizminin çeşitliliği konusunda dünyaya oldukça önemli bir mesaj veriyor. Çok emek sarf ettik ve doğru yolda olduğumuza inanıyoruz” derken Capital Partners İcra Kurulu Başkanı Hasan Arat, “Bu yatırım, dünyada gelişmekte olan sağlıklı yaşam sektöründe Türkiye’nin iddialı olduğunu gösteriyor, bu işin öncüsü olmaktan memnunuz” değerlendirmesini yaptı.

Villalar da bulunuyor

Canyon Ranch Wellness Resort at Kaplankaya; 10 bin metrekarelik özel spa, fitness ve sağlıklı yaşam merkezinde modern sağlıklı yaşam deneyimlerinin yanı sıra rehber eşliğinde yürüyüş, bisiklete binme, su sporları gibi ç mekân ve açık hava aktivitelerine katılma, yüzme, modern fitness tesislerinde egzersiz yapma, spa, yerel ve doğal malzemeler kullanılarakhazırlanmış yemekleri tatma, ruh ve beden sağlığı üzerine seminer ve toplantılara katılma imkanları sunuyor. Deniz manzarasına sahip toplam 141 odalı merkezin 66 yamaç odası, 69 otel odası ve 6 otel suiti bulunuyor. 76 villalık Kaplankaya Canyon Ranch Living’de de eş zamanlı olarak yaşam başladı.

Haberin Devamı