Gazete Vatan Logo
Magazin Cansu Taşkın için bakın neden yalvarıyorlar?

Cansu Taşkın için bakın neden yalvarıyorlar?

Sosyal medyada paylaştığı video ve fotoğraflarıyla dikkat çeken model Cansu Taşkın'ın 358 bin takipçisi var. Bu sayı her geçen gün hızla artıyor.

Cansu Taşkın için bakın neden yalvarıyorlar?

Cansu Taşkın ''Türkiye'de en çok DM (özelden direkt mesaj) bana geliyor. Ne zaman seksi bir fotoğrafımı paylaşsam rekor sayıda mesaj alıyorum. Çoğu da ünlü kişiler ve iş adamları. Bana 'Sakın beni deşifre etme' diye yalvarıyorlar'' dedi.

CANSU TAŞKIN'IN DAYISI DA ÇOK ÜNLÜ BİRİ

Cansu Taşkın 15 Kasım 1992'de İstanbul'da doğmuştur.

Beylikdüzü'nde annesi ve kız kardeşi ile birlikte oturmaktadır. Besteci Metin Özülkü dayısıdır.

1.84 cm boyunda olan Cansu Taşkın'ın vücut ölçüleri 90-58-92'dir. Taşkın 16 yaşında İzmir Fuarı'nda podyuma çıkarak modellik yapmaya başladı.

İlk yarışma deneyimini 17 yaşında dünya modellik yarışmasına katılarak dördüncü seçilerek kazandı.

Cansu Taşkın, 2011 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında dereceye giremedi. 2012 yılında Idol Of Models yarışmasında ikinci oldu.

Genelde Instagram ve Twitter hesaplarındaki yaptığı paylaşımlar ile konuşulan Cansu Taşkın, 'Fatmagül’ün Suçu Ne?' isimli dizide 8 bölüm oynadı.

Aşk hayatında bir süre ismi Engin Akyürek ile anılırken, futbolcu Cristiano Ronaldo ile sosyal medya üzerinden mesajlaşması da magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti.

Haberin Devamı

Cansu Taşkın ayrıca, Arda Turan’dan da mesaj aldığını iddia etmişti. Ayrıca Arda’nın onu Barselona'ya davet ettiğinden da söz etmişti.

Cansu Taşkın'ın adı en son Özge Ulusoy'dan ayrılan Hacı Sabancı ile anılmıştı.