Gazete Vatan Logo

Cansu Dere'nin yeni dizisinin hikayesi ortaya çıktı!

Cansu Dere'nin yeni dizisinin hikayesi ortaya çıktı!

'Muhteşem Yüzyıl'dan 4 yıl sonra ekrana dönecek olan Cansu Dere'nin başrolde yer aldığı 'Anne' dizisinin senaryosu ortaya çıktı.

Cansu Dere, 4 yıl aradan sonra 'Anne' dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Merve Girgin'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu Berfu Ergenekon imzası taşıyor.

Uçankuş'un haberine göre; 'Mother' adlı ünlü Japon dizisinden uyarlanan star TV'nin iddialı dizisi 'Anne'de, minik oyuncu Beren Gökyıldız, usta oyuncu Vahide Perçin, Gonca Vuslateri, Berkay Ateş ve Can Nergis diğer başlıca rollere hayat veriyor.

Orijinal hikayeye sadık kalınan senaryoda olaylar şöyle başlıyor:

"Polis, sahil güvenlik ve balıkçılar denize düşen 7 yaşındaki Tuğçe'yi aramaktadır. Arama çalışmaları sırasında minik kızın annesi Şule'nin yani Gonca Vuslateri'nin çaresiz yüzüyle hikâye başlar. Flashback sahnelere dönülür. Denize düştüğü sanılan Tuğçe, pavyonda çalışan annesi Şule ve onun zalim sevgilisi Cengiz'le yani Berkay Ateş'le aynı evde yaşamakta ve sistemli olarak dayak ve işkenceye maruz kalmaktadır. Minik kız ne yaşarsa yaşasın minik tavşanı Pamuk'la ve hayal ettiklerini yazdığı defterle mutlu olmaya çalışmakta ve bir gün hayatının tamamen değişeceğine inanarak hayaller kurmaktan hiç vazgeçmemektedir. Tuğçe'nin hayatı, okuduğu ilkokula geçici memur olarak başlayan Zeynep'in girmesiyle değişir. Zeynep sınıfın asıl öğretmeni Handan, feci bir kaza geçirince onun yerine hiç hazırlıksız derse girmek zorunda kalır. Sınıftaki öğrenciler arasında Tuğçe, hemen Zeynep'in dikkatini çeker.

Yeterince beslenemediği için çok çelimsiz ve bakımsız görünen minik Tuğçe ile Zeynep arasında çok özel bir bağ kurulur. Zeynep Güneş aslında turna kuşlarını fotoğraflayan, soğuk duruşlu, duygularını pek belli etmeyen bir fotoğraf sanatçısıdır. Bir üniversiteye proje sunmuş ve onun onaylanmasını beklerken de geçici olarak okulda memurluk görevine başlamıştır. Kız kardeşleri Gamze ile Duru ve annesi Reyhan'la 10 yıldır görüşmüyordur. Vücudundaki morluklara ve yaşadığı ağır suistimale rağmen mutlu olmaya çalışan minik Tuğçe'nin son olarak ölüme terk edilmesi Zeynep'in bütün gelecek planlarını değiştirmesine neden olur. Kafasına koyar ve ona hep hayalini kurduğu gerçek anneliği yaşatmak için Tuğçe'yi kaçırır."

Haberin Devamı