Gazete Vatan Logo

Cansu Dere'den 'Ezel' sürprizi!

Unutulmaz dizi "Ezel"in yazarı Kerem Deren ile ikinci yönetmeni Cem Karcı'yı yeniden buluşturan "Avcı" dizisinin hazırlıkları sürüyor.

Cansu Dere'den 'Ezel' sürprizi!

Aynı zamanda 03 Medya'nın "Hanedan" kod adlı projesini de kaleme alan Kerem Deren'in Gold Film için yazdığı "Avcı" dizisinin oyuncu kadrosu için görüşmeler sürüyor. Yönetmen Cem Karcı "Hayat Şarkısı" biter bitmez, dizinin yıldızı Burcu Biricik, Hazar Ergüçlü ve Mert Fırat'ı buluşturan "En İyi Arkadaşım Evleniyor" filmini çekmeye başlamıştı.

Filmi tamamlayan Cem Karcı, yeni projesi "Avcı"da da Burcu Biricik'le birlikte çalışmak istemişti. Bu sırada Fatih dizisinden çiçek Hatun rolü için teklif alan Burcu Biricik, eşiyle yaptığı Küba tatili sonrası kararını verdi. Dizi piyasasında Kanal D'den iyi bir teklif aldığı konuşulan Burcu Biricik'in, ocak ayına kadar çalışmayı düşünmediği öğrenildi. Avcı dizisi için ayrıca bir süredir Cansu Dere ile de görüşüldüğü öğrenildi. Güzel oyuncu daha önce Ezel'de Kerem Deren ve Cem Karcı'yla beraber çalışmıştı. Son dizisi Anne, büyük ses getiren Cansu Dere'nin "Avcı"ya sıcak baktığı öğrenildi.

Öte yandan Barış Falay'ın adının geçtiği dizideki 4 ana karakterden biri için ise Metin Akdülger'e teklif gittiği konuşuluyor. Son olarak Muhteşem yüzyıl Kösem Sultan dizisinde 4. Murat rolüne hayat veren Akdülger, bir süredir tiyatro çalışmalarına yoğunlaşmıştı. (Medyatava)

Haberin Devamı