Gazete Vatan Logo
Magazin Cannes çıkarması

Cannes çıkarması

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen, dünyanın en prestijli televizyon fuarı MIPCOM’a Türkiye’den birbirinden ünlü oyuncular katıldı

Cannes çıkarması

TANITIM GECESİ

Her yıl TV sektöründen binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen fuarın bu yılki Türk yıldızları Songül Öden ve Birkan Sokullu oldu. İkilinin başrolü paylaştığı, ‘This Is Us’ dizisinin uyarlaması olan ‘Hayat Gibi’ için Cannes’da özel bir tanıtım gecesi düzenlendi. Basının yoğun ilgisiyle karşılaşan ikili, kırmızı halıda bol bol poz verdi. Songül Öden, önceki gün Cannes’da ‘La Casa De Papel’in ‘Profesör’ü Álvaro Morte ile de bir araya gelmiş, gündem olmuştu.

Elbisem yok!
Cannes’a giden bir diğer dizi ekibi ise ‘Gülperi’idi. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı dizi için Fransız şatosu Château de la Napoule’de bir parti organize edildi. Fuara giderken başına bir talihsizlik gelen Yeşilçay, “Heyecan var! Çünkü elbise yok... Küçük bir kaza geçirdi. Akşama bütün dünya basını ve televizyon dünyasının katılacağı görkemli bir yemek ve partimiz var! Pijamayla katılacağım heralde” dedi. Oyuncu geceye siyah bir elbise ile geldi.