Gazete Vatan Logo

Canlı yayında skandal! (+18)

Şili bir radyo istasyonunda DJ'lik yapan Paul Hip, dinleyicilerine bedava festival bileti için ne yaparsınız diye sordu. Yapılan eylemden dolayı radyo istasyonu özür dilemek zorunda kaldı.

Canlı yayında skandal! (+18)

Huffington Post'ta yer alan habere göre, Şili de 40 Principales radyo istasyonunda program sunan DJ Paul Hip, dinleycilerine bedava festival bileti için ne yapacaklarını sordu. Festival biletlerini almak için istekli bir dinleyici, "her şeyi yaparım, birisinin anüsünden krem şanti yalamak dahil" cevabını verdi.

Genç kadının teklifini kabul eden Hip, canlı yayında kadının dediğini yapmasını sağladı. Olayın gerçekleştiğini gösteren fotoğraf Tweet atıldı.

Radyo istasyonu sansürsüz yayınlanan fotoğraf için özür dilemek zorunda kaldı: "Yapılan eylem, herkesin katılabileceği bir yarışmada, dinleyicimiz tarafından kendi teklifi ve isteği üzerine gerçekleştirilmiştir. Biz, bu meydan okumayı kabul etme hatası gösterdiğimiz için özür dileriz. Yapılan eylem kötü bir anlam taşımayan eğlenceli bir içerik oluşturma amacındaydı, kesinlikle dinleyicilerimizi rahatsız etmek amacı taşımıyordu."