Gazete Vatan Logo

Canımızı versek de üstesinden geliriz!

Eller üstünde uğurlanan Şehit Uzman Çavuş Bahattin Baştan (26) bugün Trabzon’da toprağa verilecek. Şehidin Düzköy’deki annesi Emine Baştan, “Allah’ımın adına çok şükür olsun, gurur duyuyorum oğlumla” dedi.

Canımızı versek de üstesinden geliriz!

Siirt’in Eruh ilçesinde PKK’lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Bahattin Baştan’ın, sosyal medya hesabından bir operasyon öncesi yaptığı paylaşım, izleyenleri duygulandırdı.

Eruh ilçesi Yassıdağ (Çırav) bölgesinde yürütülen ‘Şehit Jandarma Teğmen Mustafa Yazgan’ operasyonunda şehit olan Baştan’ın (26) sosyal medya hesaplarında, vatan sevgisi ve teröristlere karşı verilen mücadeleye yönelik bir çok paylaşım bulunuyor.

Şehit Baştan, “Canımızı versek de bunların üstesinden gelebilecek kabiliyete sahibiz” ifadelerinin dikkat çektiği paylaşımlarından bazıları şöyle:

- “Her zaman ‘önce vatan’ dedik.”

- “Kinimizi diri tutalım, erlik anı geldiğinde şanımıza renk katacak.”

- “Diktiğimiz bu bayrak uğruna can alıp can veren şehitlere selam olsun.”

- “Hayatının en güzel yıllarını dağlara adayan yiğitlere selam olsun.”

20 yaşında şehit oldu

ŞIRNAK’ın Güçlükonak ilçesinde PKK’lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle şehit olan Piyade Onbaşı Çağatay Necati Dinç’in (20) şehadet haberi, memleketi İzmir’in Torbalı ilçesinde çiftçilik yapan ailesi ve yakınlarına büyük üzüntü yaşattı. Şehit Dinç’in 7 Haziran’da doğum gününü kutladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Bir çocuğu yetim kaldı

ŞIRNAK’TA yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle şehit olan Piyade Uzman Çavuş İzzet Ak’ın (28) Hatay’ın Dörtyol ilçesinde oturan ailesine acı haber ulaştı. Kübra Ak ile evli olan bir çocuk babası İzzet Ak’ın şehit olduğunu duyan yakınları eve akın etti.