Gazete Vatan Logo
Magazin Caner harekete geçti! Berkay karşıma çıkmasın

Caner harekete geçti! Berkay karşıma çıkmasın

Asena Erkin'in popçu Berkay ile fotoğraflarının çıkması Caner'i harekete geçirdi

Caner harekete geçti!  Berkay karşıma çıkmasın

Futbolcu Caner Erkin, eşi Asena’nın kendisini şarkıcı Berkay’la aldattığı iddialarının ardından oturduğu Mashattan’dan taşınıyor. Çünkü Berkay da aynı sitede oturuyor

Milliyet'ten İlknur Taş'ın haberine göre; Fenerbahçe ve milli takımın başarılı futbolcusu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin’in şarkıcı Berkay’la aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Taraflar gazetelere yansıyan fotoğrafları ve çıkan haberleri sert bir dille yalanlarken Asena Erkin, “Bu çıkanlar eşim için bir karalama kampanyası. Bizden skandal çıkmaz” diyerek kendisini savunmuştu.

Berkay ve Caner-Asena Erkin çiftinin Maslak Mashattan evlerinde oturmasıysa kafalardaki soru işaretlerini artırıyor. “Berkay’la bir daha hiçbir yerde karşılaşmak istemiyorum” diyen Caner Erkin’in Boğaz manzaralı bir eve taşınmak için harekete geçtiği öğrenildi.

Caner harekete geçti  Berkay karşıma çıkmasın

Eşi Asena Erkin’in stil danışmanlığını yaptığı Berkay’la artık çalışmasını istemeyen Caner Erkin’in, kulübü Fenerbahçe’den dolayı iddialara sessiz kaldığı ve yakın çevresine “Eşime sonsuz güveniyorum” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı