Gazete Vatan Logo
Magazin Candan Erçetin'den 20. yıl müjdesi

Candan Erçetin'den 20. yıl müjdesi

Candan Erçetin'den 20. yıl müjdesi

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler’in Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosunda ağırladığı ikinci dev isim milyonların sevgilisi Candan Erçetin, iki gün üst üste verdiği konserleriyle İstanbullulara tam bir müzik ziyafeti yaşattı.

Sevilen sanatçı, biletleri günler öncesinden tükenen muhteşem iki konserinde, zerafeti, güçlü sesi ve etkileyici yorumuyla Açıkhava’ya yine damgasını vurdu.

Turkcell Yıldızlı Geceler’in Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesinde ağırladığı ikinci yıldız olan milyonların sevgilisi Candan Erçetin 29 ve 30 Temmuz’da verdiği iki konser ile müzikseverlere unutulmayacak saatler yaşattı.

Sevilen sanatçı, 20 Sanat Yılı’nda 17. kez çıktığı Açıkhava Sahnesi’ndeki konserlerinde,güçlü sesi ve etkileyici yorumunun yanı sıra zerafet ve kostümleriyle de göz kamaştırdı.

Türk müziğinin dev ismi, biletleri günler öncesinden tükenen konserlerinde dillerden düşmeyen şarkılarını, Harbiye’yi hınca hınç dolduran 10 bin kişi ile birlikte söyledi.

Erçetin’in konserlerine seyircilere yaptığı sürprizler damga vurdu.

Haberin Devamı

20. YILA ÖZEL ALBÜM MÜJDESİ

Sevilen sanatçının ilk sürprizi, 20. Sanat Yılına özel hazırladığı Türk Sanat müziği albümünün müjdesini vermesi oldu.

Erçetin’in bir diğer sürprizi ise; “Herkes şarkı söylemeli” fikrinden yola çıkarak oluşturduğu; iş yaşamından, trafikten,hayatın ağırlığından sıkılan farklı meslek gruplarından insanlarla bir araya geldiği “CEP SAHNE” akademisi...

Akademi katılımcılarından 22 kişilik bir koroyu sahneye davet ederek birlikte şarkılar söylemesiydi.