Gazete Vatan Logo

Canan’ı soyan şoförü tutuklandı

OYUNCU-yönetmen Hamdi Alkan’ın eski eşi Canan Hoşgör’ün kahvesine uyku ilacı atarak 182 bin 76 dolarını çaldıkları iddia edilen üç kişi hakkında başlatılan soruşturma kapsamında bir kişi, tutuklandı.

Canan’ı soyan şoförü tutuklandı

OYUNCU-yönetmen Hamdi Alkan’ın eski eşi Canan Hoşgör’ün kahvesine uyku ilacı atarak 182 bin 76 dolarını çaldıkları iddia edilen üç kişi hakkında başlatılan soruşturma kapsamında bir kişi, tutuklandı. Tutuklanan Barış E., sorgusunda zaman zaman şikayetçi Canan Hoşgör’ün sigortacı arkadaşı Ayşe C.’nin özel şoförlüğünü yaptığını, bir arkadaşından uyku hapı alarak Ayşe C.’ye verdiğini, hırsızlık olayı ile ilgisinin olmadığını söyledi.

Gözlerinin altı mordu

Ali E.’nin kurye ile Ayşe C.’nin adresine uyku hapı yolladığını söyleyen Barış E. şunları anlattı: ‘Çekmeköy’deki evine çağırdı. Canan hanım ile oraya gideceğini söyledi. 19.00 gibi eve gittim. Arka bahçede Canan hanımı gördüm. Durgun, yüzü soluk, gözlerinin etrafı morarmış, çökmüş gibi bir halde gördüm Canan hanımı. Halini sordum, kendisini iyi hissetmediğini söyledi. Çocukları alıp AVM’ye bırakarak evime gittim. Sabah Ayşe hanım aradı. ‘O iş tamam eve gelebilir misin’ dedi. Hırsızlık olayına karışmadım.’ Ali E., adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, Barış E., “Beden bakımından kendini savunamayacak durumda olan bir kişiye karşı yağma” suçundan mahkeme tarafından tutuklandı.

Haberin Devamı