Gazete Vatan Logo

Can Kırıkları 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!

Can Kırıkları ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. ATV'nin yeni dizisi Can Kırıkları'nın 1. bölüm fragmanları yayınlandı ve izleyenleri heyecanlandırdı. İşte Can Kırıkları dizi konusu ve oyuncuları hakkındaki bilgiler...

Can Kırıkları 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!

Can Kırıkları bu akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. ATV'nin yeni dizisi daha şimdiden heyecanlandırdı. İşte dizinin konusu ve oyuncuları...

CAN KIRIKLARI 1. BÖLÜM FRAGMANI

"Ondan intikamımı alacağım!"

Ünlü işadamı Cihan Karadağ'ın evinde gerçekleşen partide, bir genç kız terastan düşerek hayatını kaybeder. Bu şüpheli ölüm sadece basının değil, komiser Leyla ve Zeynep'in hayatlarının da orta yerine bomba gibi düşer. Leyla, yıllar önce kendisini de ölüme atan Cihan Karadağ'dan kanun yoluyla hesap sormak isterken, yolu eski dostu Zeynep'le kesişir. İki kadının birbirlerinden sakladıkları geçmiş sırları, onları yeni bir cinayetin suç ortağı yapacak ve hayatlarını geri dönülemez bir şekilde değiştirecektir.

CAN KIRIKLARI DİZİ KONUSU VE OYUNCULARI

Leyla ve Zeynep… Gençlik yıllarında yakın arkadaş olan iki genç kızın hayatları travmatik bir olay sonrası ayrılır. İkisi de kendi yoluna gider ve farklı şehirlerde polis olurlar. Yıllar sonra geçmişin yaralarının tekrar deşilmesine neden olan bir cinayet davasında yeniden bir araya gelirler! Artık bir komiser olan Leyla, kendisini ölüme terk eden Cihan'ı cezalandırmak için peşine düşer. Leyla'nın açtığı kutudan, artık mutlu bir ailesi olan Zeynep'in tecavüzcüsü de çıkmıştır! Üstelik yıllar sonra girdikleri yolda, geçmişlerinden haberi olmayan amirleri Aslan'ın gözleri hep Leyla ve Zeynep'in üzerinde olacaktır. Eski aşklar depreşir, eski defterler açılır, düşmanlıklar alevlenir. Sırlar ortaya saçılır.
Dizide Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan rol alıyor.

Haberin Devamı