Gazete Vatan Logo
Magazin Can Bonomo: Güzel oğlum denizle tanıştı

Can Bonomo: Güzel oğlum denizle tanıştı

2018'de nikah masasına oturan Can Bonomo ile Öykü Karayel, iki ay önce bebekleri Roman'ı kucaklarına almıştı. Ünlü çift, önceki gün çocuklarını ilk kez denizle tanıştırdı.

Can Bonomo: Güzel oğlum denizle tanıştı

Oyuncu Öykü Karayel ile mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Can Bonomo, nisan ayında oğlu Roman'ı kucağına alarak ilk kez babalık duygusunu yaşamıştı.

ROMAN DENİZLE TANIŞTI
Roman'ın yüzünü henüz göstermeyi tercih etmeyen Bonomo, oğlunu denizle tanıştırdı. Ünlü şarkıcı, eşinin de yer aldığı bu fotoğrafı, "Denizle tanıştı benim güzel oğlum" notunu düştü.
"BANA BENZİYOR"
34 yaşındaki şarkıcı, baba olma hissiyatıyla ilgili, "Çok başka bir duygu... Daha dünyaya geleli doksan gün oldu, beni bıraksan saatlerce onunla ilgili konuşabilirim. Bir de oğlum tıpkı bana benziyor. Annesine de benzeyebilirdi ama benim kopyam gibi kendisi" ifadelerini kullandı.
2018 yılında dünyaevine giren Can Bonomo-Öykü Karayel çifti, nisan ayında bebekleri Roman'ı kucaklarına almıştı. Önceki gün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bonomo, ilk kez oğluyla fotoğrafını yayınladı
Paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören ünlü şarkıcı, gönderisinde, "Güçlü sincap" notunu düştü.
"ADINLA YAŞA CANIM OĞLUM"
Baba olmanın mutluluğunu yaşayan Can Bonomo, daha önce de Roman'ın elini, "(Pax Romana 2021): Adınla yaşa canım oğlum, Roman... Annen ve baban her zaman yanında. Sağlık, huzur ve barışla" notuyla paylaşmıştı.

Haberin Devamı