Gazete Vatan Logo

Call of Duty: WWII resmen duyuruldu

Call of Duty her yıl karşımıza çıkıyor ve dolayısıyla duyuruların pek bir önemi kalmıyor gibi görünebilir. Fakat bu yıl diğerlerinden biraz daha farklı. Zira uzun yıllardır ilk oyunları mumla aranan seri bu yıl nihayet köklerine dönüyor. Daha önce hakkında birçok iddia ortaya atılan yeni Call of Duty, resmen onaylandı.

Call of Duty: WWII resmen duyuruldu

Çok kısa bir süre öncesinde Call of Duty’nin yeni oyununun Call of Duty: WWII olarak isimlendirileceği iddia edilmişti. 2. Dünya Savaşı temalı oyunda teknolojik silahları bir kenara bırakıp eski atmosferi yeniden yaşayacağımız söylenmişti. Sledgehammer Games yaptığı açıklamayla birlikte oyunun ismini onayladı ve oyunla ilgili bir görsel yayınlayarak oyuncuların heyecanını bir kat daha artırdı.

Call of Duty serisini geliştiren 3 yapımcı şirketten biri olan Sledgehammer Games, en son Call of Duty: Advanced Warfare oyununun altına imza atmıştı. Yeni Call of Duty: WWII’nin hikayesinin ne olacağı ve nasıl bir oynanış sunacağı henüz bilinmiyor. Oyunun tüm detaylarının 26 Nisan tarihinde yapılacak etkinlikle canlı olarak tanıtılacağı belirtiliyor. Eğer takviminde bir değişiklik yaşanmazsa bu yılın kasım ayı içerisinde oyuncularla buluşacak olan oyunun bizlere neler sunacağını öğrenmemiz için birkaç gün daha beklememiz gerekiyor.

Kaynak: Log