Gazete Vatan Logo

Call of Duty: Ghosts için fragman yayınlandı

Call of Duty: Ghosts’un tanıtım fragmanlı yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Xbox One etkinliğinde Call of Duty serisinin son oyunu Call of Duty: Ghosts''un ilk fragmanı ve oyunu da tanıtıldı. Fragmanı yayınlayan Activision CEO''su Eric Hirshberg bu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında, farklı bir oyun motoruyla geliştirildiğini Call of Duty: Ghosts''da yeni karakterlerin yer alacağını söyledi.

Ayrıca son bölümün yeni bir dünyada geçtiği açıklanan oyunun fragmanına baktığımızda karakterlerdeki ve çevredeki detaylar ilgi çekiyor. Oyunun grafik ve ışıklandırması oldukça kaliteli.


Yeni Call of Duty: Ghosts''da oyunculara ayrıca bir köpek elik ediyor. Bu oyun 60fps''de çalışacak ve oyunda oyuncular avatarını özelleştirebilecek. Ayrıca Kinect desteği sayesinde oyuncuların sesli komutlar kullanabilmesi mümkün. Call of Duty Ghosts, 5 Kasım''da PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 konsolları için oyunseverlere sunulacak. Oyunun PlayStation 4 ve Xbox One için ne zaman yayınlanacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Sonraki sayfalarda oyuna ait fragmanları izleyebilir, görselleri inceleyebilirsiniz.







KAYNAK : Teknolojioku.com - Galaxy S4, Note 2, iPhone 5 ve HTC One GTA testi - Video Teknolojioku: Galaxy S4, Note 2, iPhone 5 ve HTC One GTA testi - Video

Haberin Devamı