Gazete Vatan Logo

Çalışanlar için sınavsız üniversite fırsatı

Öğrencilerine çalışırken de üniversite mezunu olma fırsatı sunan American Metropolitan University, Türkiye'de eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlıyor.

Çalışanlar için sınavsız üniversite fırsatı

Yeni eğitim-öğretim yılında Türkiye'de öğrenci kabulüne başlayacak olan American Metropolitan University, faaliyet gösterdiği ülkelerde her ülkenin kendi dilinde eğitim vererek yabancı dil sorununu ortadan kaldırdığı gibi öğrencinin konuya daha sağlıklı odaklanabilmesini de sağlıyor.

Eğitim sistemini ISO 9001 belgesiyle tescilleyen American Metropolitan University'nin dünya çapında 100 binin üzerindeki mezunu bulunduğunu belirten American Metropolitan Üniversity Başkanı Dr. İsmail Uluocak, önceki çalışmalarını ve deneyimlerini kredilendirebilen öğrencilerin daha kısa sürede mezun olduğunu ifade etti.

HEM ÇALIŞIN HEM DE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ DİPLAMASI ALIN

American Metropolitan University'nin çeşitli nedenlerden dolayı üniversite eğitimi alamayan kişiler için geleneksel yükseköğretim kurumlarına alternatif olarak geliştirildiğinin altını çizen Dr. İsmail Uluocak, üniversitenin bağımsız bir kurum kimliğiyle eğitim verdiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Geniş bir kitleye hitap eden tek Amerikan Üniversitesi olma özelliğini taşıyan kurum insanlara çalışırken de öğrenme fırsatı sağladığı gibi eğitim programlarını biçimsel sınıf sistemi ile birleştiriyor. Yüksekokul diploması sahibi olmayan kişilere Amerikan Üniversitesi diploması veren kurum yetenekli ve yüksek eğitimli kadrosuyla Türkiye'den yeni öğrencilerini bekliyor."

Haberin Devamı

2016-2017 yılında Türkiye'de eğitim ve öğretime başlayacak olan üniversitenin akademik olarak eğitim vereceği bölümlerden bazıları:

Aşçılık,

Psikoloji,

İç Mimarlık,

İşletme,

Gastronomi ve Mutfak Sanatları.