Gazete Vatan Logo

Çağlar Patır rekor kırmaya devam ediyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ünlü oyuncu Barış Kılıç'ın sunduğu bilgi yarışmasında rakiplerini tek tek eleyen Çağlar Patır son programda da kazandı. 19 soru sonunda rakibiyle berabere kaldı. Uzatma sorusunda ise doğru cevabı bilen Çağlar Patır 800 bin liranın sahibi oldu ve 900 bin lira için yarışmaya hak kazandı.

Çağlar Patır rekor kırmaya devam ediyor

Ünlü oyuncu Barış Kılıç'ın sunduğu Kanal D'nin sevilen bilgi yarışması 19'da kıyasıya mücadele sürüyor. Rakiplerini eleyerek bu güne kadar kasasında 700 bin lira biriktiren Çağlar Patır, son yarışmada uzatma soruları sonunda rakibini yenerek 800 bin liranın sahibi oldu.

19 soruya daha fazla yanıt verdi, düellolarda rakiplerini yenerek her gün 100'er bin lirayı kasasına gönderdi. Kanal D ekranında yayınlanan "19" isimli yarışma programında yarışan Çağlar Patır, kazandığı 800 bin lirayla rekorun sahibi.

Hayata daha sıkı sarıldı

Çağlar Patır, doğuştan serebral palsi hastası ve koltuk değneği yardımıyla yürüyebiliyor. Ancak hastalığı 30 yaşındaki yarışmacıyı hayata küstürmek bir yana daha da sıkı sarılmasını sağlıyor. Vergi dairesinde çalışarak hayatını kazanan Patır, aynı zamanda yüzmede madalya kazanmış bir sporcu. Yarışmacı, programda bugüne kadar verilen en büyük odül olan 800 bin lirayı kazanmış durumda. Yarışmanın yeni bölümünde ise 900 bin lira için yarışacak.