Gazete Vatan Logo

Çağla Şıkel'in eşi belli oldu!

Erler Film'in patronu, duayen sinemacı Türker İnanoğlu'nun Kanal D'de ekrana gelecek yeni dizisi "Sarı Melekler"in hazırlıkları tam gaz sürüyor.

Çağla Şıkel'in eşi belli oldu!

Senaryosunu Resul Ertaş'ın yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi ile Levent Gürkan oturacak. 2000'li yıllların başında "Cennet Mahallesi"nde oynayan Çağla Şıkel ile Alişan'ı yeniden buluşturan dizi, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Alişan'ın taksici Metin rolüne hayat vereceği "Sarı Melekler"de eşi Füsun'u Hande Katipoğlu oynayacak.

Çağla Şıkel'in ise Alişan'ın cazgır yengesi kuaför Seher rolüyle seyirci karşısına çıkacağı dizide ünlü mankenin eşi Çetin'i canlandıracak oyuncu da belli oldu. Geçen aylarda meslektaşı Algı Eke ile evlenen İnan Ulaş Torun yapım şirketiyle prensipte anlaştı. Renkli karakterleriyle 7'den 70'e herkesi ekran başına toplayacak olan dizide taksi durağının sahibi Neriman Anne'yi ise usta oyuncu Zeynep Eronat oynayacak. Eronat'ın oğlu rolüyle de Ceyhun Fersoy iddialı projede boy gösterecek. Çekimleri kasım ayında başlayacak olan dizide Cem Yılmaz'ın "Ali Baba ve 7 Cüceler" filmiyle ünlenen Rus oyuncu Irina Ivkina da taksici Selim'in eşi Olga rolüne hayat verecek. "Sarı Melekler"in ekibine son olarak taksicilik yapmak zorunda kalan üniversite öğrencisi rolüyle Buse Varol da katıldı. Varol'un babasını usta oyuncu Turan Özdemir, dizinin komiserini de Tayfun Sav oynayacak. (Medyatava)

Haberin Devamı