Gazete Vatan Logo
Magazin Çağatay ve Serenay ABD yolcusu!

Çağatay ve Serenay ABD yolcusu!

Çağatay ve Serenay ABD yolcusu!

Medcezir’ dizisinin iki başrol oyuncusu ve aynı zamanda sevgili olan Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya, oyunculuk dersleri almak için Amerikaya gidiyor. Dizinin sezon finali yapmasından sonra soluğu Los Angeles’ta alacak olan genç aşıklar, oyunculuk konusunda kendilerini geliştirmek için hangi workshop’lara katılabileceklerini araştıracak.



‘Medcezir’in başrol oyuncuları Los Angeles’taki araştırmalarını tamamlar tamamlamaz önceden planladıkları tatilinin ikinci ayağı olan 12 günlük Meksika tatili başlayacak..

İşte Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu’nun bugünkü köşe yazısındaki Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya ile ilgili olan kısmı;

Star TV’de yayınlanan 'Medcezir' dizisinin ne zaman 'sezon finali' yapıp, yaz tatiline çıkacağını bilmiyorum. Ancak dizinin başrol oyuncuları ve aynı zamanda sevgili olan Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy’un 'yaz tatili'ne ne zaman çıkacaklarını, hatta nereye gideceklerini biliyorum.

'Medcezir' aşıkları, 'sezon finali'nin çekimleri biter bitmez soluğu Amerika’da alacak. Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy’un Amerika’daki durağı Los Angeles olacak. Sevgililer, sinema dünyasının kalbinin attığı Los Angeles’a, “Merhaba Hollywood... Biz geldik” demek için gitmeyecekler elbet...

Malum Serenay Sarıkaya gibi Çağatay Ulusoy da konservatuvar mezunu değil; ikisi de 'alaylı'! Sarıkaya ve Ulusoy, Los Angeles’ta oyunculuk konusunda kendilerini geliştirebilmek için hangi workshop’lara katılabileceklerini araştıracak.

'Medcezir'in başrol oyuncuları, Los Angeles’taki araştırmalarını tamamlar tamamlamaz, önceden planladıkları tatilin ikinci ayağına başlayacak.

12 GÜNLÜK TATİL

Los Angeles’tan uçakla Meksika’nın başkenti Mexico City’ye geçecek aşıklar, buradan denizi, beyaz kumu, palmiyeli plajlarıyla ünlü Cancun’a geçecek. Sevgililer, bir sezondur aralıksız süren dizinin yorgunluğunu Meksika’nın güneydoğusundaki Quintana Roo eyaletinin mercan kayalarıyla da ünlü şehrinde yapacakları bir haftalık tatilde atacak. Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy’un Amerika ve Meksika tatili 12 gün sürecek.





Haberin Devamı