Gazete Vatan Logo
Magazin Çağatay Ulusoy aşk tazeledi

Çağatay Ulusoy aşk tazeledi

Aşklarına 3. şansı veren Çağatay Ulusoy ile Duygu Sarışın, geçen hafta sonu soluğu Göcek’te aldı. Günlük 16 bin liraya yelkenli kiralayan ikili, baş başa çıktıkları mavi turda barışmayı kutladı. Tatili, Duygu Sarışın’ın paylaşımı ortaya çıkardı.

Çağatay Ulusoy aşk tazeledi

İlişkileri iki yıl önce dizi setinde başlayan ve bugüne kadar hep gözlerden uzak kalan ikili, ekim 2018'deki ayrılıktan dört ay sonra "Aşk yeniden" demişti. Çift, geçen hafta sonu sessiz sedasız Göcek'e gidip baş başa aşk tazeledi.

SARIŞIN ELE VERDİ

Deniz tutkunu çift, günlük kirası 2 bin 500 euro (16 bin 700 lira) olan yelkenliyle maviliklere açıldı. İşlerden bulduğu ilk fırsatta Duygu Sarışın'la Ege Denizi'nde gözlerden uzak vakit geçiren Çağatay Ulusoy'un iki günlük kaçamağı oyuncunun sosyal medyadaki paylaşımlarıyla ortaya çıktı. Göcek koylarında keyif çatan ikilinin tatili de "Çağatay ile Duygu, Ege'de aşka yelken açtı" yorumu yaptırdı.

Duygu Sarışın, Çağatay Ulusoy'la çıktığı mavi turdan bu kareyi paylaştı. Oyuncu, sadece yelkenliyi görüntüleyip gizem yarattı. (Takvim)