Gazete Vatan Logo

Çağan Irmak iddialı bir filmle geliyor!

Çağan Irmak iddialı bir filmle geliyor!

Timur Savcı ve Cemal Okan tarafından 2013 yılında kurulan TAFF (Tam Aile Filmleri Fabrikası), yeni sezona yedi Türk filmiyle giriyor. İşte o filmler:

EĞLENCELİ, ROMANTİK

TAFF, yönetmen Çağan Irmak'ın dördüncü filmi 'Benim Adım Feridun'u hayata geçiriyor. Film; Halil Sezai Paracıkoğlu, Büşra Pekin ve Tarık Pabuçcuoğlu'nun da aralarında bulunduğu geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Film; aşk acısını unutmaya çalışırken kendisini önce bir düğünde, sonra yeni bir aşkın içinde bulan bir adamın hikayesini anlatıyor. Mahir Ünsal Eriş'in aynı adlı kısa hikayesinden uyarlanan 'Benim Adım Feridun'un senaryosu da Çağan Irmak'a ait.

SERENAY SARIKAYA BAŞROLDE

Serenay Sarıkaya'nın ilk başrol filmi olan 'İkimizin Yerine'nin yönetmenliğini Umur Turagay yapıyor. Serenay Sarıkaya'ya Nejat İşler, Zerrin Tekindor ve İştar Gökseven eşlik ediyor. Sürekli kendisini tekrarlayan yaşamına dair cevaplayamadığı soruları olan 'Çiçek'in hayatı, edebiyat öğretmeni 'Doğan'la birlikte değişiyor.

OYUNCU KADROSU ÜNLÜ DOLU

Haberin Devamı

Başrollerinde Murat Boz, İrem Sak ve Yasemin Allen'ın oynadığı 'Dönerse Senindir' isimli film, romantik komedi sevenlere hitap ediyor. Erol Özlevi'nin yönettiği film, 'Mehmet'in hayatının aşkı 'Selin'den ayrıldıktan sonra, onu geri kazanmak için 'Defne'yle iş birliği yapmasını anlatıyor.

YİNE GÜLDÜRECEKLER

'Çakallarla Dans' serisinin devamı çekiliyor. Murat Şeker'in komedi serisinin son filmini sinemada 1.7 milyona yakın kişi izledi. Efsane kadro, 'Çakallarla Dans 4' ile bu kış sinemaları şenlendirecek.

DEVAMI ÇEKİLİYOR

'Ay Lav Yu', 2010 yılında vizyona girmişti. Şimdi de 'Ay Lav Yu Tuu' olarak dönüyor. Film, kaldığı yerden devam ediyor.

TEMEL FIKRALARI DA VAR

Yönetmenliğini Adem Kılıç'ın yaptığı ve 2011 yılında 1 milyon 731 bin 519 seyirciyle o yılın en çok izlenen beş filminden biri olan 'Sümela'nın Şifresi: Temel', beyazperdeye dönüyor. Sürprizlerle dolu kadrosu ve Temel fıkralarını da içeren 'Sümela'nın Şifresi 2: Temel', gelecek yıla damgasını vuracak.

OYUNCULARI BELLİ DEĞİL

Haberin Devamı

Kısa sürede ülkemizde en çok satanlar listesinde zirveye ulaşan 'Kötü Çocuk', şimdi TAFF yapımı olarak sinemaya geliyor. Her şey, bir genç kız olan 'Kayla'nın daha önce hiç görmediği babasının evine taşınmasıyla başlar. Babası 'Kayla'yı yeni bir okula yazdırır. Yeni okulunda 'Cansu' ve 'Ömer' adında iki yeni arkadaş edinir. Tabii bir de okulun burslularından 'Meriç Tuna' vardır. Filmin oyuncu kadrosu henüz açıklanmadı.