Gazete Vatan Logo
Magazin Buzları erittiler

Buzları erittiler

Bülent Ersoy, diva polemiğine girerek sert sözlerle eleştirdiği Emel Sayın’a zeytin dalı uzattı. Emel Sayın’a dargın olmadığını söyleyerek “Kendisi benim arkadaşım” dedi. Tarkan için de “Tarkan’a da dargın değilim. Kendisi bana çok güzel bir şarkı yaptı” dedi

Buzları erittiler

Diva Bülent Ersoy önceki akşam İrfan Değirmencioğlu’nun yılbaşı için yaptığı özel röportaj çekimine katıldı. Yaklaşık bir saat süren çekimler sonrası Bülent Ersoy ve çekim ekibi Etiler’de bulunan bir çorbacıya gitti. 19 gün önce Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahneye çıkan Emel Sayın’a konser sırasında bir hayranı “İşte gerçek diva” diye seslenmiş, bunun üzerine sanatçı gülerek “Aa sahte diva da mı var?” demişti.

Bu sözlerin ardından Bülent Ersoy, “Duydum ama pek önemsemedim. Bir insanın konuşulacak bir şeyi yoksa, birilerinin sırtına basar, omzuna basar, konuşur işte” açıklamasında bulunmuştu. Büyüyen sözlü atışmadan sonra aralarına kara kedi girdiği iddia edilen taraflardan Bülent Ersoy, dostluk mesajı yolladı. Muhabirlerin “2017 yılında Emel Hanım’la barış olur mu?” sorusuna Bülent Ersoy, “Ben dargın değilim ki. Kendisi benim arkadaşım” sözleriyle beyaz bayrak salladı.

Megastar Tarkan’la kavgalı olduğu haberlerini de net bir dille yalanlayan Bülent Ersoy, “Tarkan’la dargın değildim. Haberler asılsız. Kendisi bana çok güzel bir şarkı yaptı. Ah ben bunak Melahat şu an şarkının ismini hatırlayamadım” şeklinde açıklama yaptı.

Haberin Devamı