Gazete Vatan Logo

Buzları eriten güzeller

Güney Kore’nin ev sahipliğini yaptığı 23’üncü Kış Olimpiyat Oyunları tam gaz devam ediyor. Sporseverlerin ilgisini tek çeken ise her zaman kış sporları olmuyor elbette. İzleyiciler buzları eriten güzelleri de dikkatle takip ediyor.

Buzları eriten güzeller

Ina Meschik

Elendi ama ses getirdi

Kadınlar snowboard büyük slalomda yarışan Avusturyalı Ina Meschik gerek sportif başarısı gerekse de güzelliğiyle adından söz ettiren yıldızlardan biri.

Lindsey Vonn

Yaşayan efsane

Vonn, dört disiplinde (iniş, Super G, slalom ve super kombine) kazandığı toplam 31 Dünya Kupası zaferi ve iki dünya şampiyonluğu ile birlikte kayak tarihinde en başarılı ABD’li sporcu ünvanını koruyor. PyongChang’ta Seksi kayakçı, en medyatik ilişkisini ünlü golfçü Tiger Woods ile yaşamıştı. Özel hayatında çok yalnız olduğunun altını çizen seksi kayakçı, Norveçli erkek meslektaşlarından kendisine sevgili bulmalarını istediğini itiraf etti.

Manuela Möelgg

Tecrübesi yeter

Alp disiplininde önemli isimlerinden oplan Möelgg İtalya adına yaşışan tecrübeli kayakçı son dünya kupasında üçüncü olmuştu.

Anna Veith

Kar çitası!

Avusturyalı kayakçı adeta kariyerinin zirvesinde. Veith iniş, Super G, slalom ve super kombinede madalya için yarışacak. Hayvan hakları savunucu da olan güzel sporcu çitalarla ilgili projelerde ön planda yer alıyor.

Haberin Devamı

Anna Gasser

Snowboard kraliçesi

ESPY” (Yıllık Spor Performansında Mükemmellik) ödüllerinde 2017 en iyi kadın sporcu seçildi. Avusturyalı snowboardçı Gasser’ın mottosu “Cep telefonunuzu satın bir board alın. Çünkü snowboard yapmak her şeyden eğlenceli.” Gasser, PyongChang’taki sert rüzgardan olumsuz etkiledi ve madalya alamadı.