Gazete Vatan Logo
Magazin Buzlar eridi

Buzlar eridi

İrem Derici ile sevgilisi Lider Şahin’in annesi Didem Şahin ilk kez aynı kareye girerek birbirlerini selamladı. Anne Şahin, “İrem Hanım evlenip ayrılmış olabilir. Selami Bey de benden önce evlenip ayrılmıştı. Evlenirlerse karşı çıkmam” dedi

Buzlar eridi

Selami Şahin’in 50’nci sanat yılı konseri önceki akşam Zorlu PSM Ana Tiyatro’da gerçekleşti. Oğlu Lider Şahin’in İrem Derici ile ilişkisine onay vermediği konuşulan Didem Şahin, ünlü şarkıcının yanına giderek selamlaştı. Anne Şahin “Biz küs değiliz. Biraz basının abartması oldu. Oğlum ve İrem evlenirse ‘Mutlu olsunlar’ derim. Karşı çıkmam. İrem Hanım evlenip ayrılmış olabilir. Selami Bey de benden önce evlenip ayrılmıştı” dedi.

İrem Derici “Müstakbel kayınvalideniz size İrem Hanım diye hitap etti, bu kadar resmi misiniz?” sorusunu “Bu kadar kameranın karşısında tabii resmiyet ve saygı çerçevesi içinde konuşacağız” diye yanıtladı. Didem Şahin, oğlu ile Derici’nin ilişkisi ortaya çıktığında “Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün’ der, geçerim” diye tweet atmıştı.