Gazete Vatan Logo

Büyük hüsran! Resmen çakıldılar...

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu yeni vizyona giren filmlerin gişelerini değerlendirdi.

Büyük hüsran! Resmen çakıldılar...

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu yeni vizyona giren filmlerin gişelerini değerlendirdi: ‘Cingöz Recai’nin gişesi İmirzalıoğlu, ‘Yol Ayrımı’nınki de Şener Şen için ne denli hüsransa, ‘Yol Arkadaşım’ın gişesi de Büyükak ve Koç için müthiş başarı" dedi.

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu yeni vizyona giren filmlerin gişelerini değerlendirdi. ‘Cingöz Recai’ ve ‘Yol Ayrımı’nın hüsrana uğradığını yazdı.

İşte o yazı...

13 Ekim’de vizyona giren Kenan İmirzalıoğlu ile Meryem Uzerli’nin rol aldığı ‘Cingöz Recai’yi şimdiye kadar 655 bin 98 kişi izledi.

Yavuz Turgul’dan başka yönetmenle film çekmediği için ‘Av Mevsimi’nden tam yedi yıl sonra ‘Yol Ayrımı’yla sevenleriyle hasret gideren Şener Şen, ilk üç günde ne kadar seyirci çekti sinema salonlarına?

137 bin 266 kişi...

‘3 Adam’dan Eser Yenenler’in olmadığı, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un başrollerini paylaştığı ‘Yol Arkadaşım’ adlı komedi filmi, 27 Ekim’de vizyona girdi. 17 günde filmi, 934 bin 279 kişi seyretti.

‘Cingöz Recai’nin gişesi İmirzalıoğlu, ‘Yol Ayrımı’nınki de Şener Şen için ne denli hüsransa, ‘Yol Arkadaşım’ın gişesi de Büyükak ve Koç için müthiş başarı.

Haberin Devamı