Gazete Vatan Logo
Magazin Büyük aşkı sosyal medya ele verdi!

Büyük aşkı sosyal medya ele verdi!

Oyuncu Hazal Kaya ile yönetmen-oyuncu Ali Atay, 5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.

Büyük aşkı sosyal medya ele verdi!

Hazal Kaya ile Ali Atay, Mecidiyeköy Fairmont Quasar İstanbul'da gerçekleşen törenle dünya evine girdi. Beş yıldır birlikte olan çiftinin nikah şahitliğini yapımcı Mustafa Uslu, oyuncu Ertan Saban, Hande Yılmaz ve Elif Dikeç yaptı.

Kaya’nın 2008 yılında rol aldığı ‘Aşk-ı Memnu’ dizisi oyuncularının yoğun katılım gösterdiği düğüne; Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Baran Akbulut, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu-Levent Veziroğlu, Çağatay Ulusoy, Burak Deniz, Erkan Kolçak Köstendil-Cansu Tosun, Songül Öden, Bülent Şakrak, Demet Evgar, Cengiz Bozkurt, Alper Kul, Murat Yıldırım-İmane Albani, İrem Sak, yapımcılar Timur Savcı, Fatih Aksoy, yönetmen Abdullah Oğuz ve Can Ulkay gibi isimler katıldı.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Çağatay Ulusoy, ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinde birlikte rol aldığı Hazal Kaya’yı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Aşk yaşadığı oyuncu Duygu Sarışın ile öğle saatlerinde otele geldiği öğrenilen Ulusoy, düğüne hazırlandı. İkili, çekildikleri fotoğrafın sosyal medyada paylaşılmasıyla düğünün en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. İkili, geceyi otelde konaklayarak geçirdi.

Haberin Devamı