Gazete Vatan Logo
Magazin Bütün sıkıntılarımızı birlikte aştık

Bütün sıkıntılarımızı birlikte aştık

Star TV’de ekrana gelen ‘İstanbullu Gelin’ bugün sezon finali ile tatile çıkıyor. Dizinin başrol oyuncuları, İpek Bilgin, Özcan Deniz ve Aslı Enver ise dizi hakkındaki duygularını dile getirdi...

Bütün sıkıntılarımızı birlikte aştık

İstanbullu Gelin sizin için ne ifade ediyor?

Özcan D: Güzel bir sezon geçirdik. Biz diziye başlarken enerjimiz tabii ki farklıydı, birbirimizi tanımıyorduk. Allahtan Aslı ile daha önce birlikte film çekmiştik, o yüzden güzel bir enerji yakaladık. Dizi başladıktan sonra herkes birbirini tanıdı. Dost, arkadaş olduk. Bu da seyirciye yansıdı, biz de rahatladık.

İpek B: Yorucu geçti, sonuç iyi olunca yorgunluk da unutuluyor.

Aslı E: Benim içinde sezon çok iyi geçti. Aramızdaki uyum, enerji, hep böyleyiz aslında. Beraber gülüp eğlenen bütün sıkıntılarımızı burada, birlikte aşan bir ekibiz.

Faruk-Süreyya aşkı artık bir bebek bekliyor.

Özcan D: Dizilerde çocuk üzerinden dram anlatılmasından gına geldi bana. Çocuk üzerinden dramı bu dizinin dışında tutmak lazım. Umarım bebek sağlıklı güzel bir şekilde doğar, büyür. Gerçek hikayede kitabın hikayesinde çok da huzur verici bir aileye dönüşmüyorlar. Senaristlerimiz nereye evirecek bilemiyorum şu an doğacak kız çocuğu birçok dramatik alt yapıya gebe.

Aslı E: Şu an hamileyi oynuyorum. Ama neler olacağını hep birlikte sezon finalinde göreceğiz.

Haberin Devamı

Karakter dönüşümleri önemliydi...

Sürprizli bir sezon finali mi olacak?

Özcan D: Bu diziyi sevme nedenlerinin başında olan o damdan düştü, buna araba çarptı gibi zorlama olaylar anlatmıyoruz. Çok insani duygular üzerinde gidiyoruz. Yeni sezonda da bu akşamki bölümde de bu insani durumlar ön planda olacak.

Mendilleri hazırlayalım mı?

İpek B: Mendilleri hazırlamak çok matah bir şey değil. Çünkü ağlama prim yarattıkça şablonlaşır. Dolayısıyla dizinin kalitesi düşmeye başlar. Bu dizinin bildiğimiz kazanan tarafı şu ki psikoloji. Esas karakterlerdeki küçük değişiklikleri takip etmek önemli. Buradaki farkı yaratan şey psikolojiye seyircinin gözünü yavaş yavaş alıştırmak. Mühim olan olay değil, o insandaki küçük değişimler. Dizinin sezon finalinde de büyük olay olur.

Aslı E: Karakterler dönüşüyor. Hiçbirimiz başladığımız noktada değiliz. Süreyya, Faruk, Esma,Osman bile... O değişimi görmek ve iyi bir yönetmen tarafından izin verildiğinde de onu oynamak çok zevkliydi.

Haberin Devamı