Gazete Vatan Logo
Magazin Bütün şarkılarımı o kadına yazdım

Bütün şarkılarımı o kadına yazdım

Sibel Can Bodrum konserinde telefonla Orhan Gencebay’a bağlandı. Gencebay “Bütün şarkılarımı oradaki güzel kadın için yazdım” diyerek hayat arkadaşı Sevim Emre’ye ilan-ı aşk etti...

Bütün şarkılarımı o kadına yazdım

‘YAZ Konserleri’ kapsamında Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleri ile buluşan Sibel Can’ı dinlemeye gelenler arasında Orhan Gencebay’ın (74) hayat arkadaşı Sevim Emre de vardı. Can “Orhan abi uyumuyorsa arar mısın? Seyircilerle sesini duymak istiyoruz” deyince Emre Gencebay’ı arayarak, telefonu Sibel Can’a verdi.

“Heyecandan ağlayacağım şimdi Orhan abi” diyen Can’a, Gencebay “Sen benim küçük kızımsın, başarılarının devamını dilerim. Seninle gurur duyuyorum” sözleri ile karşılık verdi. Gencebay telefonu kapatmadan “Ben bütün şarkılarımı oradaki güzel kadın için yazdım” diyerek hayat arkadaşı Sevim Emre’ye olan aşkını dile getirdi.

Annesini çekti

Can’ın Hakan Ural’dan olan kızı Melisa Ural, annesinin konserini izleyip video çekti. 4 günlük Ege turnesine başlayan Can’a konser maratonunda Sulhi Aksüt’ten olan oğlu Emir de eşlik etti. Can, araçtan inince oğluyla şakalaştı.