Gazete Vatan Logo
Magazin Buse Varol'dan o fotoğrafa açıklama: Karnımı iyice şişirdim!

Buse Varol'dan o fotoğrafa açıklama: Karnımı iyice şişirdim!

Türkücü Alişan'ın 3,5 aylık hamile eşi Buse Varol, şubat ayında doğum yapacağını belirtirken, sosyal medyada çok konuşulan fotoğrafla ilgili açıklama yaptı.

Buse Varol'dan o fotoğrafa açıklama: Karnımı iyice şişirdim!

Önceki gün Instagram'da paylaşılan, Buse Varol'un karnını tuttuğu fotoğraf dikkati çekti. 3,5 aylık hamile olan Buse Varol'un karnının 6 aylık gibi hamile gibi belirgin durduğu görüntü, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

"HALA 36 BEDENİM, KARNIM BÜYÜMEDİ"

teve2'de Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunduğu '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Buse Varol, söz konusu kareye açıklık getirdi.

Genç oyuncu, "O fotoğraf gerçek değil. Bir arkadaşımın annesi karnımın ne kadar büyüdüğünü merak etmiş, biz de gönderelim dedik. Ben de iyice şişirdim karnımı hani sanki büyümüş gibi görünsün diye. Ona gönderdik, o da kendi instagram hesabından paylaşmış. Oradan da görmüşler ve almışlar fotoğrafı. Yok Buse'nin bebeği 6 aylık, yok 5 aylık demeye başladılar. Oysa beni instagram hesabımdan takip edenler bilir. Karnım hiç büyümedi. Hatta hala 36 bedenim, çok şükür büyüme yok daha. Bebeğimiz de 14 Şubat'ta doğacak. Bir hafta önce doğmazsa ya da bir sürpriz olmazsa" ifadelerini kullandı.