Gazete Vatan Logo
Magazin Buse Narcı: Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum

Buse Narcı: Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum

Buse Narcı 25 yaşında. Onu Özcan Deniz'in sevgilisi olarak tanıdık ama beş yıllık birliktelikleri geçtiğimiz yıl bitti. Güzel ve seksi bir kadın. “Gözlerinin rengini ameliyatla maviye çevirdi” haberleriyle gündeme bomba gibi düştü. Ama kendisi, “Diş çektirmekten bile korkarım, ameliyat olmadım” diyor.

Buse Narcı: Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum

Posta'dan Canan Danyıldız'a konuşan Buse Narcı; "Bu dedikodulara gülüp geçiyorum. İnsanlar kusur bulmak istediklerinde bir şekilde bunu yapar. Bu ameliyatı yaptırmadım. Zaten Instagram’a bakarsanız, koyduğum çocukluk fotoğrafımda da gözlerim renkli."

Peki böyle bir imkan olsa, bu ameliyatı yaptırır mıydınız?

Asla yaptırmazdım. Ameliyat olmaktan çok korkarım. 20’lik dişimi çektirmem gerek, ondan bile korkuyorum. Kaldı ki göz rengi değiştirme ameliyatı yaptıracağım! Canım çok tatlıdır. Dövmelerimi bile ağlaya ağlaya yaptırdım.

Yakından bakınca hakikaten kendi gözleriniz...

O ameliyatın nasıl yapıldığını biliyor musun? Gözünü oyup renkli bir mercek koyuyorlarmış. Yine de kendi göz rengin diyelim kahve ise, kenarlardan benek benek kahve görünüyormuş. Bende o beneklerden var mı?

Hiç estetiğiniz var mı peki?

Bir tek ön dişlerimi yaptırdım, saklamıyorum. Burnumu da yakından görünce, “Aaa yamukmuş biraz” dedin. Ailede herkes küçük burunludur. “Göğüslerini yaptırdı” dediler, o da yok. Hakkımda ne kadar çok konuşurlarsa, beni o kadar starlaştırıyorlar demektir.

Haberin Devamı

Eğitiminiz ne?

Maltepe Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi alıyorum, yarı burslu.

DÜZ ÇİZGİDE DEĞİL ZİKZAK GİDERİM

Kaç kardeşsiniz?

Tek çocuğum, 6 yaşındayken babamı Gölcük depreminde kaybettim. O yüzden baba kavramı nasıldır pek bilmem. Annem arkadaşım gibi, her şeyi konuşuruz.

Bu eksikliğin travmatik bir etkisi oldu mu?

Annem uzun süre evlenmedi. Ben üniversiteye başladığımda ikinci kez evlendi. Belki de bir baba tanımım olmadığı için, hayatıma giren olgun erkeklerde baba modeli arıyorum. Bu ilişkilerime yansıyor.

Epey hassas ama risk almayı da seven birisiniz...

Yarınımı düşünerek yaşamıyorum, o andan zevk alıyorum, sonuçlarını hesap etmiyorum. Hiperaktif bir yapım var. Yanımda şimdiye kadar kimsenin sıkıldığını görmedim. Düz çizgide değil, zikzak giderim.

ERKEKLERİN HAYALİNDE OLMAK GÜZEL

Sosyal medyada çok ilgi görüyorsunuz...

Evet, oradan çok iş teklifi de alıyorum açıkçası. Charlize Theron idolüm, her rolün kadını. Ama şu ara komedi yapmak istemiyorum.

Haberin Devamı

Kadınlar mı, erkekler mi daha çok takip ediyor?

Daha çok kadınlar... Çocuklar da acayip takip ediyor. Çok fazla evlenme teklifi alıyorum ama hiç taciz edilmedim. Kadın ya da erkek, insanların hayallerinde olmak güzel.

Her rolü kabul eder misiniz? Mesela çırılçıplak bir iş gelse?

Hayır, soyunmam. Bedenimin tamamen görünmesini istemem. Bana özel olan şeylerin sınırlı olmasını isterim.

EVLENECEK KOCAYI BULURUM EVDE KALMAM

Kıskanç bir kadın mısınız?

Sevgi konusunda kıskancım. Arkadaşlarımın ya da hayatımdaki erkeğin annesi gibi hissediyorum, koruma iç güdüm yüksek. Anaç bir kadınım. Birkaç senede çocuk yapmam lazım.

Evlenmeden çocuğunuz olur mu?

Hayır. Evlenmek istersem zaten çocuk için olur. İmza olmadan da evli gibi yaşayabilirim ama çocuk için imza şart. Yalnız aldatmayı ve yalanı affetmem!

Diyelim o adam karşınıza çıkmadı, ne olacak? Sperm bankasına gider misiniz?

Eğer bulamazsam, düşünebilirim. Sperm bankasında fotoğraflarından baba adayını seçebiliyorsun, bu bir artı. Ama ben evlenecek kocayı bulurum, evde kalmam.

Haberin Devamı

AŞIKSAM ONU EN MUTLU ERKEK YAPARIM

Nil Burak’ın oğlu Cemre Burak ile ilişkiniz devam ediyor mu?

Evet, benden sadece 5 yaş büyük. Sonunda yaş mevzusunu çözdüm. İyi anlaşıyoruz, arkadaş gibiyiz. Bana hiç karışmaz, destekler.

Bir erkek size neden aşık olur?

Adamları kendime bağlıyorum. Bu da uzun ilişkiye devam etmemize sebep oluyor. Bende bir tılsım var. Çok kolay aşık olmam.

Nasıl bir erkeğe aşık olursunuz?

Sahiplenilmek ve kıskanılmak acayip hoşuma gidiyor. Zeki, olgun ve sahiplenen bir adama aşık olurum. Ama hiçbir erkek için kariyerimi kenara atmam.

Hayatınızdaki erkeğe karşı nasıl bir kadınsınız?

Kendime bencilim! Tamamen geyşa gibiyim, karşımdakini mutlu etmeye çalışıyorum. Öyle telefon karıştırma huyum yoktur, takip etmem. Sadece ve en çok beni sevsin. Muayyen günlerimde çok kıskancım, o kadar.

Hiç tek gecelik ilişkiniz oldu mu?

Hayır, hiç olmadı. Aşık olmadığım bir erkekle pek bir şey paylaşamam. Ama aşıksam, o erkeği dünyanın en mutlu erkeği yaparım. Her açıdan.

Haberin Devamı

Sınırlarınız var mı?

Hayır, ilişkide kurallarım yoktur. Genelde tavlanan kadınım. Beğensem bile o adamın yanına gidemem.

Fantezileri olan bir kadın mısınız?

Evet, özel hayatımda çok renkliyim. O yüzden hayatıma giren erkek hiç sıkılmıyor. Dedim ya tam geyşayım! İç çamaşır ve parfüm takıntım var. Bakkala bile gitsem, iç çamaşırım takım olmalı. Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum. Dışarıda da annem bana “Seksi, biraz daha açık giyin” der ama ben biraz kapalı giyinirim.

Erkekler en çok nerenizi beğeniyor?

Vücudumun her yerini çok beğeniyorum. Ayaklarımı biraz daha fazla. Ama erkekler ayaklarımı da, kalçalarımı da çok beğeniyor. Bence güzel ayaklı kadınlar çok güzel.