Gazete Vatan Logo
Magazin Buse Narcı, Özcan dövmesini sildirdi

Buse Narcı, Özcan dövmesini sildirdi

Özcan Deniz'in eski sevgilisi oyuncu Buse Narcı, ensesindeki 'Özcan' dövmesinin babasının ismi olduğunu ve hayatına girecek kişiyi düşündüğü için sildirdiğini söyledi

Buse Narcı, Özcan dövmesini sildirdi

Özcan Deniz'le yaşadığı aşkla geniş bir kitle tarafından tanınan ve magazin muhabirlerinin takibine giren oyuncu Buse Narcı, bugün katıldığı 2. Sayfa programında samimi açıklamalarda bulundu.

'HAYATIMA GİRECEK ERKEK İÇİN ÖZCAN DÖVMESİNİ SİLDİRDİM'

Rahmetli babasının adının 'Özcan' olduğunu ve dövmeyi babasının anısı için lisede yaptırdığını söyleyen Buse Narcı sonrasında hayatına girecek erkeği düşündüğü için bu dövmenin üzerine kanat şeklindeki başka bir dövmeyle kapattığını söyledi.

'AYRILDIKTAN SONRA HİÇ KONUŞMADIK'

Özcan Deniz'le ilişkisi bittikten sonra onu hiç görmediğini söyleyen Buse Narcı, ayrıca telefonla bile görüşmediğini söyledi.

'BİR KADIN KENDİNİ BU DURUMA NASIL SOKAR?'

Sinan Akçıl'la ayrılığı ile ilgili soruları yanıtlayan Buse Narcı, şu açıklamalarda bulundu:

"Sabah kalktım, gazeteye bir baktım biz ayrılmışız, Sinan başka biriyle aşk yaşıyor. Sinan Akçıl'ın bana bu yaptığı hakarettir. Beni istemediğini söyleseydi, ona mutluluklar dilerdim. Onu Gizem'le görünce şaşırmadım aslında. Gizem'den haberim yoktu. Bir kadın bunları bile bile nasıl kendini bu duruma sokar? Kendimi kullanılmış hissetmiyorum. Sinan Akçıl'ın sevgilisi Gizem'de estetik var."

Haberin Devamı