Gazete Vatan Logo

Bursa’ya 600 milyon $ yatırım memnun etti

SUR Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin satışları devam ediyor. Uludağ manzaralı 3 bloktan oluşan Marka’da Kasım 2014’ten bu yana rezidansların yüzde 50’sinin satışı yapıldı.

Bursa’ya 600 milyon $ yatırım memnun etti

Bursa’daki artarak devam eden talepten son derece memnun olduklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Proje, 75 bin metrekare kiralanabilir alana sahip büyük bir alışveriş merkezi ile 316 lüks rezidans daireden oluşuyor. Gerek alışveriş merkezine gelen ulusal ve uluslararası markaların yüksek kiralama talepleri gerekse başarılı konut satışları Bursa’ya olan inancımızı pekiştirdi ve ne kadar doğru bir yatırım kararı verdiğimizi gösterdi” dedi.

Zam gelecek

Projeye 600 milyon dolarlık yatırım yapılıyor. Projede örnek daireler de ziyarete açıldı. Son dönemdeki siyasi istikrarın Türkiye’nin ekonomik gelişiminde lokomotif öneme sahip olduğunu dile getiren Altan Elmas, şöyle konuştu: “Konut yatırımı için şu an çok doğru bir zaman. Özellikle yılbaşından itibaren yapılması planlanan asgari ücret artışı, iş gücünün yoğun olduğu inşaat sektöründe maliyetlere yüzde 12-13 seviyesinde yansıyacak. Dolayısıyla bu maliyet artışı Ocak 2016 itibariyle konut fiyatlarında da kendini göstermeye başlayacak.”

Haberin Devamı

Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, 3 bloktan oluşuyor. Uludağ manzarasına sahip proje, 75 bin metrekare kiralanabilir alan ve 316 rezidans daire yer alıyor. 600 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen projede ziyaretçiler için örnek daireler de hazırlandı. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daireler bulunuyor.