Gazete Vatan Logo

Bursa'da silahlı saldırı: 3 yaralı

Trafik ışıklarında, eski iş ortakları tarafından pompalı tüfekle ateş edilen iki kardeş ve yol kenarında servis bekleyen bir işçi yaralandı

Bursa'da trafik ışıklarında eski iş ortaklarının pompalı tüfekli saldırısına uğrayan iki kardeş ve servis bekleyen bir işçi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mesut ve kardeşi Mustafa Çalışkan, bir dönem iş ortağı oldukları oto yedek parçacı İsmail Cem E'nin (27), merkez Osmangazi ilçesi Kemerçeşme Mahallesi Kemerçeşme Caddesi'ndeki iş yerine geldi.

Borç yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışmanın ardından iki kardeş, motosikletle iş yerinden ayrıldı. 16 UC 552 plakalı otomobiliyle eski ortaklarını takip eden İsmail Cem E, Yeni Yalova Yolu Beşyol Kavşağı'ndaki kırmızı ışıkta aracından inerek iki kardeşle yeniden tartışmaya başladı.

Bir süre sonra aracından pompalı tüfeği alan zanlı, Mesut ve kardeşi Mustafa Çalışkan'ı kovalayarak ateş açtı.

Saçmaların isabet ettiği iki kardeş bacaklarından, tekstil fabrikasına gitmek için yol kenarında servis bekleyen Tamer Kaplan da yüzünden yaralandı.

Olayı haber alıp gelen yaralı kardeşlerin yakınına 112 Acil Servis ekipleri müdahalede bulundu.

Muradiye Devlet ile Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Saldırgan, polis tarafından gözaltına alındı.

Bu arada, İl Emniyet Müdürlüğüne ait Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) kameralarının saldırı anına ilişkin kayıtlarında, İsmail Cem E'nin aracından indikten sonra kardeşleri kovalayıp ateş etmesi, polis ve sağlık ekiplerinin bölgeye gelmesi görülüyor.