Gazete Vatan Logo

Bursa’da Fener alayı!

Ahmet Genç: “F.Bahçe bize yenilmedi biz F.Bahçe’yi yendik. Futbolcularımızın emeğine saygısızlık yapılmamalı. Muhteşem bir oyunla galip geldik.”

Bursa'da F.Bahçe galibiyetinin coşkusu yaşanıyor, herkes 37 yıl sonra gelen zaferi konuşuyor. Basında yapılan değerlendirmeler ve yorumcuların F.Bahçe’nin nasıl yenildiği yönündeki eleştirileri de Timsahlar’ı ister istemez kızdırıyor.

Basın Sözcüsü Ahmet Genç, “Fenerbahçe bize yenilmedi, biz Fenerbahçe‘yi yendik. Bursasporlu futbolcular F.Bahçe karşısında ancak ‘muhteşem’ olarak nitelendirebileceğim bir oyun sonrası sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldılar. Bir gol atıp üstüne yatmadık. Oyunu çirkinleştirmeden mücadele ettik. Sinan, Zafer ve Pancu ile yakaladığımız net pozisyonlar da vardı. Maç sonrası yapılan değerlendirmelerle sanıyorum futbolcularımızın emeğine de saygısızlık ediliyor. Fenerbahçe bize yenilmedi, biz Fenerbahçe’yi yendik” diye konuştu

Genç, milli ara sonrasında F.Bahçe maçının havasını devam ettirip ihtiyaçları olan seri galibiyetleri alacaklarına inandığını söyledi.

BURSA UYUMADI!
Galibiyet sonrasında Bursalılar’ın sevinçlerini şehir turu atarak gösterdikleri öğrenildi. Geçen hafta sahasında aldığı Sivas yenilgisi nedeniyle taraftarın tepkisini çeken Timsahlar’ın bu zaferle de camianın gönlünü aldığı belirtildi. Yeşil-beyazlılar, F.Bahçe gibi kadrosunda çok sayıda yıldız bulunan ve 100. yılını kutlayan F.Bahçe’yi Kadıköy’de mağlup etmenin büyük bir başarı olduğunu belirttiler.

TAKIMA İZİN JESTİ
Bu arada Bursaspor’da, futbolculara 5 Ekim Perşembe gününe kadar izin verildi. Teknik Direktör Raşit Çetiner, A Milli Takım’ın Macaristan ve Moldova ile yapacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Grup elemeleri maçları için lige verilen ara nedeniyle futbolcularına dinlenmeleri için izin verdi.

Haberin Devamı