Gazete Vatan Logo

Bursa'da feci kaza

Otomobil, otobüs durağına daldı: 4 ölü

Bursa'da feci kaza

BURSA'nın Merkez Nilüfer İlçesi'nde bir süpermarket önünde sürücünün kontrolünden çıkan bir otomobilin otobüs durağında bekleyenlere çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 14.50 sıralarında Bursa- İzmir Yolu Küçük Sanayi Kavşağı yakınlarındaki bir süpermarketin önünde meydana geldi. 22 yaşındaki Atıl Arda Y. yönetimindeki otomobil, bilinmeyen nedenle sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu süpermarket önündeki otobüs durağına daldı. Kazada, durakta otobüs bekleyen 47 yaşındaki Semra Çetin, 65 yaşındaki Resmiye Yurteri ile kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kadın öldü. Kazada 60 yaşındaki Ahmet Toppınar ile eşi 67 yaşındaki Cevriye Toppınar yaralandı. İki yaralı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada hafif biçimde yaralanan ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi oldukları bildirilen kaza yapan otomobilin sürücüsü Atıl Arda Y. ile aynı otomobilde bulunan Bahadır Güntekin, Gizem Korkmaz ve Ali Gökalp ise Çekirge ve Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın duyulması üzerine gelen ölenlerin yakınları fenalık geçirirken kazada yaşamını yitiren evli ve 3 çocuk annesi Semra Çetin'in işçi olarak çalıştığı Uludağ Üniversitesi’ne gitmek için otobüs durağında beklediği belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



Haberin Devamı