Gazete Vatan Logo

Bursa’da bir günde 3 kadın canına kıydı

Bursa’da bir günde 3 kadın canına kıydı

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Adalet Mahallesi Yandol Sokak’ta meydana geldi. Evli ve çocuksuz olan 33 yaşındaki Seçil Gürkonak, evde yalnız bulunduğu esnada mutfakta kendini doğal gaz borusuna fuları ile asarak yaşamına son verdi. Seçil Gürkonak’ın ailesi kızlarının herhangi bir rahatsızlığının bulunmadığını söylediler.

İkinci olay ise Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi Avlu Sokak’ta meydana geldi. Evde oturduğu sırada "arkadaşıma gideceğim" diye evden ayrılan 20 yaşındaki Bahar Bulut, evlerinin bodrum katı merdiven altında kendisini çamaşır ipiyle asarak intihar etti. Kardeşi Hatemi Bulut tarafından bulunan Bahar Bulut’un cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken ağabey Murat Bulut verdiği ifadesinde “kardeşimin hiç bir sorunu, hastalığı yoktu niçin intihar etti anlam veremedik” dedi.

Nilüfer ilçesinde de bir kadın canına kıydı. Olay, Göçmen Konutları yakınındaki ormanlık alanda meydana geldi. Bunalımda olduğu iddia edilen Gülcan Dengin (48), Kurtuluş Mahallesi'ndeki evinden çıkıp, ormanlık alana giderek kendini bir ağaca astı. Dengin, burada hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Tarlaya gitmek için ormanlık alandan geçen köylüler, Dengin'in ağaca asılı cansız bedenini görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Dengin'in çantasının hemen yanında, "Ne desem boş, çoktan yapmak istemiştim" yazılı bir kağıt buldu. Evli olduğu öğrenilen Dengin'in cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri üç bayanın intihar olaylarıyla ilgili soruşturma başlattı.